Üye silindi 5781
Ben animesini mangasından daha güzel buluyorum şahsen.Bu kadar kötü bi animasyon olamaz
İkisi de iyi ama anime daha baskın.
Ben animesini mangasından daha güzel buluyorum şahsen.Bu kadar kötü bi animasyon olamaz
Mangasi, iyisiyle kotusuyla mangakanin kurgusunun buyuk basarisi; animesi son sezonla studyo degisse de mangada felsefenin yani sira mangada alttan hissedilen aksiyonu mukemmel yansitan bir eserBen animesini mangasından daha güzel buluyorum şahsen.
İkisi de iyi ama anime daha baskın.
One Piece Dressrosa dönemini izlemedin herhalde.Bu kadar kötü bi animasyon olamaz
Manga çizimleri daha kötü o çizimlerden böyle animasyon çıkarmışlar. Manga da bir Mikasa var töbesft ?Bu kadar kötü bi animasyon olamaz
Mangadaki Historia en kötüsü.İlk gördüğümde bune lan demiştim.Manga çizimleri daha kötü o çizimlerden böyle animasyon çıkarmışlar. Manga da bir Mikasa var töbesft ?
Mangaka torpilli ismini vermediğim malum karakter olmadığın sürece pisi pisine ölmemen imkansız.Sasha çoktan saçma şekilde ölmüş. Sen o kadar badire atlat, dev ile savaş, bir çok savaşa gir ölme veledin biri seni kaza kurşunuyla avlasın. :/
Mikasa erkek gibiydiMangadaki Historia en kötüsü.İlk gördüğümde bune lan demiştim.
Mikasa zaten animede bile erkek gibi gözüküyor.Mikasa erkek gibiydi
@Sir Crocodile kum kum Sashayı geç spoiler vermek istemiyorum ama mangaka cidden mal ilerde daha fena şeyler edicek ahlaksız adam .