Hatırlayamadım hangi sahneden bahsediyorsun ?En azından bu sefer CGI kullanmamışlar Muazzam Dev için. Gerçi malum bir sahnede CGI kuklanmak zorunda kalacaklar gibi ama hayırlısı.
Hatırlayamadım hangi sahneden bahsediyorsun ?En azından bu sefer CGI kullanmamışlar Muazzam Dev için. Gerçi malum bir sahnede CGI kuklanmak zorunda kalacaklar gibi ama hayırlısı.
Hatırlayamadım hangi sahneden bahsediyorsun ?
Rumbling sahnesinde kullanabilirler, bir sürü Muazzam Dev olduğu için.
Bana kalırsa max 4 5 bölüm kaldı,manga her ne kadar öyle gitmese de.Lakin Corona sebebiyle sürekli ertelenirse manga,garanti şekilde anime ertelenirYeni sezonu MAPPA ve IG Production yapıyor. IG ilk sezonda da WIT'e destek olmuştu. Sonunda bütün bütçe Levi'ye gitmemiş, süper. Işıklandırma çok güzel. Çizimler kötü değil. Manganın çok ilerisinden sahneler var, 2 Part olmayacak demek bu. Eğer manga yaz sonu-ekim sonu bitmezse çok kötü şeyler olabilir.
2 bölüm sonra yeni cilt, 6 bölüm sonra ise 2. cilt tamamlanmış oluyor. Umarım 6 bölüme biter.Bana kalırsa max 4 5 bölüm kaldı,manga her ne kadar öyle gitmese de.Lakin Corona sebebiyle sürekli ertelenirse manga,garanti şekilde anime ertelenir
Bir daha atar misin lütfen bende gözükmüyorFilm gibi bir şeyde gelecekmiş sanırım..
Edit:59 bölüm ve 3 sezondan oluşan anime serisinin "Shingeki no Kyojin: Chronicle" ismiyle bir derleme filmi yayınlanacağı da duyuruldu. Filmin, son sezonun yayına girmesinden önce 17 Temmuz'da Japonya'da gösterime girmesi bekleniyor.
Film posterinin çizimleri çok ilginç ya .s Eren e bak baby face olmuş.
Düzelttim ama görünüyor mu şu anda..Bir daha atar misin lütfen bende gözükmüyor
Oldu görünüyor.TeşekkürlerDüzelttim ama görünüyor mu şu anda..
Bende görünüyor.Düzelttim ama görünüyor mu şu anda..