Ortada tahminlik bir olay yok ki.Animede gösterilmiş bir şey olsa smoker "tahmin" etmezdi, bilirdi. Ve sen onu onaylamazdın. Animede güncel olmama rağmen ben de bilmiyordum ne hikmetse.
Ortada tahminlik bir olay yok ki.Animede gösterilmiş bir şey olsa smoker "tahmin" etmezdi, bilirdi. Ve sen onu onaylamazdın. Animede güncel olmama rağmen ben de bilmiyordum ne hikmetse.
Sadece hayallerinin tükenmesi de değil bence konu. Erwin tümüyle yozlaşmıştı. Zaten sona doğru kendisi de fark ediyor bu durumu. İntihara meyilli bir hal almasının sebebi de tam olarak bu. Amacım için bu kadar insanın kanına girdim ben diyor. Yozlaşma ve vicdan azabı derken dağılıyor. Kendi başına karar veremeyecek bir hale geliyor. O saatten sonra Erwin’den hiçbir fayda gelmezdi zaten. O kendini öldürtme arzusunu ve psikolojik çöküşünü baya güzel işlemiş mangaka. Erwin böyle iyi işlendikten sonra ölmeseydi tam anlamıyla çocuk çizgi filmi gibi olurdu.
Bu konuda sana bütünüyle katılıyorum. Bu yüzden Erwin öldü diye Levi'ya yüklenilmesini de yanlış buluyorum.Kendini feda etti çünkü aynı şekilde devam edemeyeceğini fark etti. Daha fazla ölüme sebep vermek istemediğini fark etti. Erwin senin bakış açınla baksaydı zaten Cumhuriyet kurardı. Fakat adam hem daha olgun hem daha gri baktığından artık yaşamak istemediğine karar verdi.
Erwin'in o noktada ölmesinin mangaka tarafından doğru bir hareket mi olduğunun cevabı bu.Bu konuda sana bütünüyle katılıyorum. Bu yüzden Erwin öldü diye Levi'ya yüklenilmesini de yanlış buluyorum.
Belki karar mantıklı değildi ama bu duygular sadece onun değil, Erwin'in de duygularıydı.
Erwin eğer ölmeseydi bu çöküş devam edecek ve belki de bir çok şeyi beraberinde çöktürecekti.
Kendini kaybetmeden hemen önce büyük bir başarının peşinden kahtamanlığının zirvesinde öldü. Bence bu yüzden harika bir karakter olarak zihnimizde kaldı.
Doğru yanlış hüküm verecek değilim. Sadece Erwin'in o çöküşü bana oldukça gerçekçi gelmişti.Erwin'in o noktada ölmesinin mangaka tarafından doğru bir hareket mi olduğunun cevabı bu.
Noldu trailer felan mı geldi..Yeni sezonu MAPPA ve IG Production yapıyor. IG ilk sezonda da WIT'e destek olmuştu. Sonunda bütün bütçe Levi'ye gitmemiş, süper. Işıklandırma çok güzel. Çizimler kötü değil. Manganın çok ilerisinden sahneler var, 2 Part olmayacak demek bu. Eğer manga yaz sonu-ekim sonu bitmezse çok kötü şeyler olabilir.
Anime sonuyla manga sonu aynı olur umarım.Yeni sezonu MAPPA ve IG Production yapıyor. IG ilk sezonda da WIT'e destek olmuştu. Sonunda bütün bütçe Levi'ye gitmemiş, süper. Işıklandırma çok güzel. Çizimler kötü değil. Manganın çok ilerisinden sahneler var, 2 Part olmayacak demek bu. Eğer manga yaz sonu-ekim sonu bitmezse çok kötü şeyler olabilir.
Oyyşşh. Çıksa da, tüm sezonları baştan izlesem.Yeni sezon fragmanı