Fansub + İdm ile tek tek indirmek istiyorum + 720pteşekkürler beyler,o zaman en kısa sürede fırsat bulup baslıyacagım,tabi birde görüntü iyiyse 720p torrentini bulmam lazım.
Fansub + İdm ile tek tek indirmek istiyorum + 720pteşekkürler beyler,o zaman en kısa sürede fırsat bulup baslıyacagım,tabi birde görüntü iyiyse 720p torrentini bulmam lazım.
tesekkür ettim tensei.
ya acıkcası cok vaktim yok,foruma girip one piece,bleach,naruto,the breaker,toriko,ft,tatilde olan noblesse ve beelzebubu her hafta bakıyorum ve yorumluyorum ama ,günlük su an bir smallvilleim var,oda bitmek üzere iftardan sonra,ustayı alana kadar söyle güzel bir anime serisi izlemek için sordum,dikkatimide divxplanette,altyazı downloadınde hep en basta olmasından dolayı cekti.ben mangadan, cok animeciyim zaten.bir bakayım begenecemmi,darkspeed ve senin yorumlar aklımda@Dragon. Çok şişiriyorlar bu seriyi, vakit kaybı olur bence. Başlayacaksan mangasını okuma, manga'yı okuduğum için animesinde Eren'e daha fazla katlanamadım, sardırarak bitiriverdim. Animesi gerçekten kaliteli olmuş ama Bleach'i 10. kez izlesen daha iyi bence. Manga da en son 39'u okumuştum ondan sonra açılıyorsa seri bilemem yine de.
Anime gayet sağlam .@Dragon. Çok şişiriyorlar bu seriyi, vakit kaybı olur bence. Başlayacaksan mangasını okuma, manga'yı okuduğum için animesinde Eren'e daha fazla katlanamadım, sardırarak bitiriverdim. Animesi gerçekten kaliteli olmuş ama Bleach'i 10. kez izlesen daha iyi bence. Manga da en son 39'u okumuştum ondan sonra açılıyorsa seri bilemem yine de.
Levi o tekmeyi attığına pişman olmuştur her yerde geyiği dönüyor14.bölüm yine harika ya :/
Arkadaş çizimler ve Sountracklar müthiş , artık hikaye beni ilgilendirmiyor .
Tamamen çizim ve sountracklara odaklandım .
Levi'nin , Erene yapıştırdığı diz'in çizim kalitesine ibretlik bir biçimde helal olsun dedim. ( adamlar yapıyor )
Keşke Op 'de şöyle çizim kalitesi olsa özellikle Naruto'da olması lazım , Taijutsu sahnelerinde böyle çizimler olsun tadından yenmez.
Burası anime sohbet :Tfdfsfsdfdsfsf ama sanırım ilk tecrübesi..
Bilader kusura bakma'da ,:S
görende spoiler verdiğimi zannedecek..animesi güzel..mangasını düşünen kişilere uyarı amaçlı yazdım..o değil mangasını bir noktaya kadar getirdiğim için malum mangada gördüğüm anime bölümlerine bile soğuk yaklaşıyorum..ilk defa bir mangaya karşı bu kadar antipati besledim..
Artık yüzde yüz eminim. :T???
mete :S
Peki .neyse daha fazla uzatamıyacam..sendeki Şizofreni başlangıcı olabilir..