Buraya yazmıştım ama silinmiş gibi duruyor, tekrar yazayım:
Blackbeard & Luffy vs. Imu olacak.
Buraya yazmıştım ama silinmiş gibi duruyor, tekrar yazayım:

bu olursa japonyaya bilet alır odayı bulur infaz ederimZoro Kuina ölmeden önce ikimizden biri mutlaka dünyanın en güçlü kılıçustası olacak diyordu.
Finalde Zoro tüm rakiplerini yendikten sonra Ivankov'dan cinsiyetini değiştirmesini isteyecek ve kadın olacak. Saçlarını da maviye boyatacak.
Zoro kadın olduktan sonra hem Kuina'nın "ben bir kadınım asla dünyanın en güçlüsü olamam" lafını da boşa çıkaracak ve böylelikle dünyanın en güçlü kılıçustası bir kadın olmuş olacak. Elbette bir de aşk hayatı olmalı, bu yüzden Zoro'nun kadın halini gören Sanji Zoro ile evlenecek ve toksik ilişki seviyesinde bir ilişkileri olacak. Ayrıca saçları mavi olacağı için Sanji ona "Marimo" diyemeecek ve cinsiyeti kadın olacağı için Sanji All-Blue'sunu bulmuş olacak.
Yazın bunu, tutar.![]()
Rüyamda tutsa uykumda boğulurum öyle söyleyeyimZoro Kuina ölmeden önce ikimizden biri mutlaka dünyanın en güçlü kılıçustası olacak diyordu.
Finalde Zoro tüm rakiplerini yendikten sonra Ivankov'dan cinsiyetini değiştirmesini isteyecek ve kadın olacak. Saçlarını da maviye boyatacak.
Zoro kadın olduktan sonra hem Kuina'nın "ben bir kadınım asla dünyanın en güçlüsü olamam" lafını da boşa çıkaracak ve böylelikle dünyanın en güçlü kılıçustası bir kadın olmuş olacak. Elbette bir de aşk hayatı olmalı, bu yüzden Zoro'nun kadın halini gören Sanji Zoro ile evlenecek ve toksik ilişki seviyesinde bir ilişkileri olacak. Ayrıca saçları mavi olacağı için Sanji ona "Marimo" diyemeecek ve cinsiyeti kadın olacağı için Sanji All-Blue'sunu bulmuş olacak.
Yazın bunu, tutar.![]()

Sonra da sanji ile neyseZoro Kuina ölmeden önce ikimizden biri mutlaka dünyanın en güçlü kılıçustası olacak diyordu.
Yazın bunu, tutar.![]()