Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Normalde İmu vs Luffy kapışırken Karasakal İmuya dalıp onu alt edip güçlerini çalacak diyordum Karasakal,Xebec+Davy Jonesu içinde taşıyor muhtemelen ekstra güce gerek yok. Karasakal vs Luffy olacak. İmu vs Dragon olurken Garling gelip İmuyu alt edip onun güçlerini çalacak Garling vs Dragon göreceğiz. Luffy,Karasakalı,Garling,Dragonu yenecek. En sonunda Luffy vs İmunnu gücüne sahip Garling göreceğiz onda da Luffy kazanacak. Luffye,Shamrock yardım eder belki Shanksı Karasakal alacak gibi.

Son düzenleme:
Bunlardan birkaçı var, isabetli veya isabetsiz olacak.

Davy D. Jones ve Joy Boy, kadim çağın hem arkadaşları hem de gerçek rakipleriydi.
Imu, Japon ve Anunnaki mitolojilerinin bir birleşimidir. Oda, OP'de farklı mitolojik varlıkları tek bir karakterde birleştirmeyi sever.
Noland ve keşifleri hikâyede daha büyük bir rol oynuyor. Keşif yapmasının sadece bir botanikçi olmasının ötesinde bir sebebi vardır.
Imu, Lily'nin 20 krallığa katılmaması halinde Alabasta'yı tamamen yok etmekle tehdit etti; Lily'nin halkına olan sevgisinden dolayı, Antik Krallığın yok edilmesine yardım etti.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık