Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Ben abartmışım biraz komedi olsun diye de benzer bir senaryo oldu işte. Oda'yı tahmin etmek zor değil. Ağzıyla demiş işte çevresine beni yenen kişi Joy Boy olacak diye daha ne desin be oğlum? :hhh:
Zaten o mesajını likelamışım, ben nasıl diyeceği konusunda bir görüş ayrılığı yaşamışım senle smksls. Çok da önemli değil. .d
 
Jimbei için tayfanın Dümen Tutucusu olduğu söylendiğinde , siz ne sandınız muhabbeti dönecek
O sırada Sanji : Acil besin İhtiyacı diyecek .
 
xebecde karanlık meyvesi vardı im yada karanlık tanrısı ile bağlantısı olmustu yani meyveyi uyandırmıştı.
Ancak Tanrı Vadisi olayından sonra (bilinmediği için bir şey demicem) oldu yada uykuya geçti (dirilmeyi bekliyor). BB nin amacı xebeci diriltmek,uyandırmak. xebec uyanınca bir şeyler daha yaparak karanlık tanrısını çağıracak. O güçle beraber dünyanın Kralı olacak yada Teşekkür olarak krallığı teache salacak.

1. Salmaz ise kendisi kötülükle yönetecek kendi iyiliği için yapacak bütün korsanlar ona çalışacak ve devrimciler ile bizimkiler ona karşı duracak. Hatta Nikayi Çağırabilirler (sadece güç vermesi icin)


2 .Verir ise teach artık dünyanın Kralı olup one piece i bulacak bu yüzden hükumeti devirmek için gizliden bizleri kullanacak. Tüm övgüyü o alacak ve hasır Şapkalilari kötüleyecek .bu sure zarfinda teach meyveyi uyandırdığı icin arada bir karanlık tanrısıni çagiracak. Bu duruma karşı Luffyde Nikayi Çağıracak Ve son dövüş böyle olacak. Kazanan Belli Zaten( karasakalın meyvesi zoan çıkacak shanks bir şekilde ölecek yada direkt bırakacak işi)


Not: BB bizimkileri kullanacak. bizimkilere tarihi biraz değiştirerek anlatacak ve luffye büyük vaatlerde bulunacak luffy o yüzden kanacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık