Ben İngilizce de bilmiom ama olsun. Şimdi senin hatırın için Japoncasını izleyip anlamış gibi yapıcam.Yhaaa beni sıkıştırırken iyiydi gençlerrrrrrrr ? ? ? Adam birileriyle görüşüyormuş büyük ihtimal yakında her videosuna ingilizce alt yazı gelir.
Ben İngilizce de bilmiom ama olsun. Şimdi senin hatırın için Japoncasını izleyip anlamış gibi yapıcam.Yhaaa beni sıkıştırırken iyiydi gençlerrrrrrrr ? ? ? Adam birileriyle görüşüyormuş büyük ihtimal yakında her videosuna ingilizce alt yazı gelir.
Birde videodaki adam Daft Punk'ın Japon şubesi mi? O maske ne iş?Yhaaa beni sıkıştırırken iyiydi gençlerrrrrrrr ? ? ? Adam birileriyle görüşüyormuş büyük ihtimal yakında her videosuna ingilizce alt yazı gelir.
Ya bu çok fazla yutarak mı konuşuyor ben anime konuşmasına alıştım diye mi böyle geldi? Şu ay güneş kardeş kısmından sonrasında tek kelime anlamadım. Öncesinde de bazı yerleri yuttu diye anlamadım.Şu adamın uranüs ve ay bağlantısını sevdim. Videonun başlarında kapak hikayelerindeki göndermeye değiniyor ama izlemeseniz de olur Nasıl kullanılabilir dediği kısmı zaman ayarlı olarak buraya bırakıyorum.
Sen benim hemşerime özenti mi diyon looo ? Hoş duruyor la amaBirde videodaki adam Daft Punk'ın Japon şubesi mi? O maske ne iş?
Bu Japonlar'da hep özenti zaten...Sen benim hemşerime özenti mi diyon looo ? Hoş duruyor la ama
Bizim 7-8sene önceki youtube işte. Bunlar yabancıları çok bilmediğinden bunun çalıntı olup olmadığını bilmeyip yaratıcı biri sanarlar adamı şimdi.Bu Japonlar'da hep özenti zaten...
Allah yazdıysa bozsunZoro Ryuma klonu çıkacak, ayrıca Queen gibi Cyborg olacak yada Germa gibi.