Yaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler 

Hayırlı tezkereler şimdiden.Yaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler![]()
Sokaktaki doğal tepkiYaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler![]()
Karanlık güçlerle savaşmaya mı gidiyorsun yineYaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler![]()
bu sözün verdiği güven =Yaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler![]()
25 gün düzenli yemek yatış kalkış ve kafa rahatlığı miss.Yaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler![]()