Yaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler 

Hayırlı tezkereler şimdiden.Yaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler
Sokaktaki doğal tepkiYaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler
Karanlık güçlerle savaşmaya mı gidiyorsun yineYaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler
bu sözün verdiği güven =Yaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler
25 gün düzenli yemek yatış kalkış ve kafa rahatlığı miss.Yaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler