Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Askerlik

Bir gün yemekhane görevinde çavuş semaverin başına oturttu çay veriyorum askerlere.Uzman geldi azarladı olum şu bardakları yarım doldur bi semaver çay bu kadar askere nasıl yetsin diye.Sonra diğer benmarideki askerleri azarlamaya gitti.Aradan 15-20 dk geçti tekrar bana geldi.Bu seferde diyo şu bardakları yarım dolduruyosunuz sonra asker şikayet ediyo.Bida görmücem yarım doldurduğunu diyo.İnsanın seni de semaverini de diyesi geliyo da diyemiyo tabii.Ne yapsak çatıyo adam.

Ha bir de 1 ayda 6 kere duş almıştım sadece onunda 2'si buz gibi sudaydı.O da kötüydü.

@Skywalker
Askerlikte çok anı yapamadım mâlum süre kısaydı ama bana en çok koyan şeyi anlatayım.

Törenin önceki haftası perşembe günü bizim bölüğün yemekhane çavuşu sabit adam arıyordu yemekhane için.Ben de dedim ki hangi görevler boş.Dedi bulaşıkhane ve mıntıka.Mıntıkayı seçtim.En rahatı da oydu.Neyse cuma bsşladım mıntıka görevlisi olarak.Kafa rahattım günlük 3 defa WC temizleme dış alan mıntıkası birde çöpleri boşaltma başka bir şey yoktu.Neyse geldik cumartesi gününe öğlen WC temizliği sonra istirahat çekildim.Sonra o günden sonra tüm sülalesine sövdüğüm bir tane uzmanı beni görmüş dinlenirken mıntıka çavuşuna bu gözlüklü niye çalışmıyor demiş.Sonra iştimada beni bulaşıkhaneye attı ve mıntıka görevinden beni attı.O akşam bulaşıkta çalıştım çalışırken bir yandan da uzmana sövüyorum hala.Neyse pazar günüde bulaşıkhanede çalıştım akşam oldu bi öğrendim ki yemekhane görevlilerde sabit olmayacakmış.(Muhtelemen o uzmanın işi)Lan o an içimden bi saydırdım lan… haftaya tören için yürüyüş ekibi seçeçeklerdi sırf bundan kaçmak için sabit göreve girmiştim bunun için haftasonumu feda etmiştim awk cumartesi bizim bölük film izlemiş tüm gün pazar da koğuşlarda dinlenmişler.Bende eşşek gibi çalıştım.

Pazartesi beni direk tören ekibine aldılar zaten.Törene kadar içimizden geçtiler.O gün bugündür o uzmana sövüyorum.
Ulan sen hafta sonunu hem çalışarak hem de ödülünü almayarak nasıl geçirdin
:hhh:
Ben devre kaybıydım. Yaşça epey büyüktü bizim ekip celplerden. Komutanlar onlara eğitim verirken bizi eften püften işlere paslardı. İki eşya taşı sonra sotede yatış :D yemin törenine falan da çıkarmadılar bizi :D

Ben devre kaybıydım. Yaşça epey büyüktü bizim ekip celplerden. Komutanlar onlara eğitim verirken bizi eften püften işlere paslardı. İki eşya taşı sonra sotede yatış :D yemin törenine falan da çıkarmadılar bizi :D
Yemin töreni işi işkence ya. Biz birkaç arkadaş katılmayacağımızı belirttik. Tören provaları yapılırken biz mıntıkaya kalıyorduk. Koğuş kıdemlisi mesela bizim koğuştandı. Bizi bilerek koğuş temizliğine veriyordu. Yarım saat salaktan bezle cam falan silip yatış moduna geçiyorduk. :D Eylülde gittiğimde Manisa hala çok sıcaktı. O sıcakta her gün yürüyüş provası yapmak işkence gibi.

Diğer bedelli yerlerini bilmiyorum ama Manisa için en rahat iş görev almak. Eğitime katılmıyorsun. Tüm gün yatıyorsun. Hela, kat sorumlusu olmak hele bambaşka bir seviye. Millete malzemeleri verip nasıl temizleyeceğini anlatıyorsun. Tek görevleri bu. :D

Yemin töreni işi işkence ya. Biz birkaç arkadaş katılmayacağımızı belirttik. Tören provaları yapılırken biz mıntıkaya kalıyorduk. Koğuş kıdemlisi mesela bizim koğuştandı. Bizi bilerek koğuş temizliğine veriyordu. Yarım saat salaktan bezle cam falan silip yatış moduna geçiyorduk. :D Eylülde gittiğimde Manisa hala çok sıcaktı. O sıcakta her gün yürüyüş provası yapmak işkence gibi.

Diğer bedelli yerlerini bilmiyorum ama Manisa için en rahat iş görev almak. Eğitime katılmıyorsun. Tüm gün yatıyorsun. Hela, kat sorumlusu olmak hele bambaşka bir seviye. Millete malzemeleri verip nasıl temizleyeceğini anlatıyorsun. Tek görevleri bu. :D
Amca oğlu Manisa'da ilk bedelli yapanlardandı. Çok rahattık dedi. Bazı yerlerde ise köpek gibi çalıştırdıklarını duydum. Şans işi biraz.

Resmen Tezgaha düşürdüler la beni.Yolda giderken rütbeliye falan mı selam durmadım ondan mı acaba xd

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık