Ben de Bilecik'te yapmıştım. Hayırlı tezkereler.Erteleme olmadığı için Salı günü Allahın izniyle 1 aylığına Bilecik’te askerim.
Ben de Bilecik'te yapmıştım. Hayırlı tezkereler.Erteleme olmadığı için Salı günü Allahın izniyle 1 aylığına Bilecik’te askerim.
Sağolasın @SodexBen de Bilecik'te yapmıştım. Hayırlı tezkereler.
Sonunda bitti.Cehennem gibi geçti anasını satayımErteleme olmadığı için Salı günü Allahın izniyle 1 aylığına Bilecik’te askerim.
Geçmiş olsun.Sonunda bitti.Cehennem gibi geçti anasını satayım
Anlat.Sonunda bitti.Cehennem gibi geçti anasını satayım
Geçmiş olsun.Sonunda bitti.Cehennem gibi geçti anasını satayım
eyvallah.Valla yalan yok her gün sövüyordum ya komutanlara ya askerliğeGeçmiş olsun.
Ben keyif almıştım baya. Bitince ulan güzeldi be aslında dedim.![]()
Eve geçinçe anlatayım yoldayım şuanAnlat.
kader yoldaşım benim...Biz napalım ya pandemi de gittik askere. 23 nisan da terhistim ve ramazan başlangıcıydı. Çavus olarak yaptım bu arada 6 ay. Her neyse devrelerle dalga geçiyordum sahuru burda iftarı evde yapıcam 23 nisanda '' lay lay lay '' diyen cocuklar gibi zıpllaya zıplaya gidicem demiştim. 15 gün karantinanın son 3 günü uzattılar askerligi bizim celpe . İzin de kullanmamıştım. Milletin 1 ay uzadı benim 1.5 aytoplan 7-7.5 aya tamamladım. Hayattaki şansım işte
![]()
Bizimkiler dolapları felan kırmıştı o haberi aldıklarında. Güzel keyif almıstım 6 ay ama o uzadığı 1-1.5 ay söverek yapmıştım yalan yok. 3 taktiri olan çavuştum beni bile yıldırmıştı o uzama işikader yoldaşım benim...
bizim taburdan sorumlu olan binbaşının, bir sabah içtimasında herkesi toplayıp askerliğiniz uzadı dediği gün kabuslarıma giriyor hâlâ. siz bizim evlatlarımızsınız, benim çocuklarımdan bir farkınız yok deyip kahvaltıya yollamıştı bizleri ve kahvaltıda yemyeşil bir omlet karşılamıştı bizi. adem diye bir arkadaş vardı ve omleti görünce sen bunu çocuğuna yedirir misin, üvey evlat mıyız biz demişti? zor ama bugünden bakınca keyifli zamanlardı.