Çok okuyup gitmek de riskli amaneden. Sonra askerde '' Ben iki üniversite bitirdim, bana bu şekilde davranamazsınız'' falan deyip üzerine bir azar daha yersin bakHarcamadım valla para hiç. Bedelli parası bekliyor kenarda.
Çok okuyup gitmek de riskli amaneden. Sonra askerde '' Ben iki üniversite bitirdim, bana bu şekilde davranamazsınız'' falan deyip üzerine bir azar daha yersin bakHarcamadım valla para hiç. Bedelli parası bekliyor kenarda.
Ahahah. Bedelli çıkmazsa sıkıntı cidden. Hem yaşlı hem okumuş olacağım için belki bu adam bilgili diye yırtarız da sanmam. Pek revaçta değilÇok okuyup gitmek de riskli amaneden. Sonra askerde '' Ben iki üniversite bitirdim, bana bu şekilde davranamazsınız'' falan deyip üzerine bir azar daha yersin bak
Doktora yaparsınAhahah. Bedelli çıkmazsa sıkıntı cidden. Hem yaşlı hem okumuş olacağım için belki bu adam bilgili diye yırtarız da sanmam. Pek revaçta değil
Bu gidişle akademisyen olacağım yanlışlıkla.Doktora yaparsın
hahahah ekşide askerlikten kaçarken profesör olmak adlı başlık geldi aklıma.Bu gidişle akademisyen olacağım yanlışlıkla.
Ahahaha cuk.hahahah ekşide askerlikten kaçarken profesör olmak adlı başlık geldi aklıma.
İyi gözlem yaparsın. Her türlü mahlukatı görürsün orda. Komutanlar sana daha iyi davranır eğer yaşının hakkını verirsenAhahah. Bedelli çıkmazsa sıkıntı cidden. Hem yaşlı hem okumuş olacağım için belki bu adam bilgili diye yırtarız da sanmam. Pek revaçta değil
Valla gitmeden ünlenirsem yazarlıkta hemen "Askerlik Anılarım" diye satarım. Gelsin paralar.İyi gözlem yaparsın. Her türlü mahlukatı görürsün orda. Komutanlar sana daha iyi davranır eğer yaşının hakkını verirsen
Erlerden her şeyi beklerim valla. Yaş olarak da her yaştan oluyor ya. 40 yaşına yakın askerim vardı benim.
Hazır seni moda sokmuştum geçen yazıda, bence yol yakınken git gel.Şubat'a kadar tecil var. Yüksek lisans başvurusu yapacağım bakalım.
Çok titizim ve vegan olduğumdan aç kalırım diye hiç gidesim yok. Saç falan o kadar dert değil de işte.Hazır seni moda sokmuştum geçen yazıda, bence yol yakınken git gel.