Hmm. Belki de devre atıyordur.Beyler askerlik yerinin geç belli olma ihtimali var mı? Benim hala belli olmamış.
Neyse ya konuyu bırakıyorum, bu kadar cahillik yaydım yeter xD
Hmm. Belki de devre atıyordur.Beyler askerlik yerinin geç belli olma ihtimali var mı? Benim hala belli olmamış.
Uzun dönemim. Tıbbi dökümantasyon mezunuyum aynı sınıftaki arkadaşın açıklandı. :/Kisa donem veya astekler birkac gun daha gec belli oluyor.
Atmasın ya. Gideyim ben Mayısta.Hmm. Belki de devre atıyordur.
Neyse ya konuyu bırakıyorum, bu kadar cahillik yaydım yeter xD
Reddediyorum bu düşünceyi.Askerlik yapan bütün herkeste reddediyordur.Korktuğun için veya yapamayacağın için değil,yapmaman gerektiğini bildiğin için yapmayacaksın.Değil 100 gün,100 saniye daha uzamasın askerliğim diye yapmayacaksın.Hayatımın her evresinde statü ya da görse olarak, yaş vs. benden büyük olan nerede kim varsa dövüşüp, tartışmış bir insanım :/ Askerliğimi henüz yapmadım ama komutanlarla dövüşeceğime kesin gözüyle bakıyorum!
Şubat'a kadar tecil var. Yüksek lisans başvurusu yapacağım bakalım.@amaneden sen gidiyo musun ?
Sen ne yaptın 3 milyar 750 milyon parayı? Bedelli askerik parasını nereler harcadın?Şubat'a kadar tecil var. Yüksek lisans başvurusu yapacağım bakalım.
Harcamadım valla para hiç. Bedelli parası bekliyor kenarda.Sen ne yaptın 3 milyar 750 milyon parayı? Bedelli askerik parasını nereler harcadın?