Kasım iyidir; yaz ayında çekilmez askerlik...Hadi ya ben yazın gideyim aradan çıksın diyordum temmuz ağustosta celp dönemi yok mu?
kışın soğuğa önlem alırsın da yazın o sıcağa önlem alamıyorsun; resmen normal bi yemek gibi kısık ateşte pişiyorsun..

Kasım iyidir; yaz ayında çekilmez askerlik...Hadi ya ben yazın gideyim aradan çıksın diyordum temmuz ağustosta celp dönemi yok mu?

Gidiyon derken şubeye niye gidiyon diyeydi. Neyse bakalım uğrarım bi ara.Gitmiyorum tecil ettirdim, malum okul olmayınca yoklama kağıdı yollamışlar Ocağa kadar cevap ver yoksa gelip götüreceğiz diye.
Fotokopiyi çekerlerde vesikalık fotoğrafı bilmiyorum.![]()
Koğuşun tavanına vantilatör taktık biz, gece gündüz efil efil... (Mardin)Kasım iyidir; yaz ayında çekilmez askerlik...
kışın soğuğa önlem alırsın da yazın o sıcağa önlem alamıyorsun; resmen normal bi yemek gibi kısık ateşte pişiyorsun..![]()
Gidin çok eğlenceli.
Celp dönemi var ama Haziranda tecil bitiyorsa evrakların hazırlanması şuydu buydu derken yetişeceğini sanmıyorum.Hadi ya ben yazın gideyim aradan çıksın diyordum temmuz ağustosta celp dönemi yok mu?
Öğretmenlik yaptığım için tatilde gitmek daha uygun olacak, en azından bir dönem kaçırmış olurum. Zorunlu hizmet dolsun bir an önce.Kasım iyidir; yaz ayında çekilmez askerlik...
kışın soğuğa önlem alırsın da yazın o sıcağa önlem alamıyorsun; resmen normal bi yemek gibi kısık ateşte pişiyorsun..![]()
Kısa dönem geliyorsanız gelin bir an önce yapıp dönün.Ha yok uzun dönemseniz zaten sıçmışınız.Gidin çok eğlenceli.
Bol bol gelsinler askerlik çok güzel. İş yapacak adam lazım hem.Kısa dönem geliyorsanız gelin bir an önce yapıp dönün.Ha yok uzun dönemseniz zaten sıçmışınız.
19 gün sonra 200'den düşüyorum.İzin kullanmadım daha şimdiye kadar,bugün izne gidiyorum.