İlk bedelli grubundandım işte ben.İlk çıktığı zamanlar mi? Ayni zaman diliminde ordaydik o zaman.
İlk bedelli grubundandım işte ben.İlk çıktığı zamanlar mi? Ayni zaman diliminde ordaydik o zaman.
Ben kasım gibi gidiyorum o yüzden pek sıcak olmasını beklemiyorum. Bi de ilk üniversite stajını burada İsdemir'de yapmıştım, aynı yer çıkması şaşırttı doğrusuGidin gidin İskenderun'a. Hangi ay gideceksiniz? Bilgi isteyen yazabilir.
Bu şans komutanlarında da olsun inşallahBen kasım gibi gidiyorum o yüzden pek sıcak olmasını beklemiyorum. Bi de ilk üniversite stajını burada İsdemir'de yapmıştım, aynı yer çıkması şaşırttı doğrusu
İnşallah, sizin de İskenderun yazıyor. Acaba nasıldı ?Bu şans komutanlarında da olsun inşallah
Ben ilk bedelli grubundaydım. Sıcak kötü etkiledi bizi, yalan yok komutanlar iyi davrandı bize. Hee salağa salak dendi de bize iyi davrandılar dedikleri kurallara uyarsan en iyi ortam.İnşallah, sizin de İskenderun yazıyor. Acaba nasıldı ?
O zamanlar kalabalıktır diye düşünüyorum. Baya giden oldu çünkü. Sevindim ya zaten oraya giderken beynimi bi köşeye bırakıp sadece vızzz diye ses çıkaracağım. 1 ay çabuk geçer gider Komutanlardan çok ben yapacağım adamlardan çekiniyorum. Sürekli eleştiri yapan tiplerse beni epey boğarlarBen ilk bedelli grubundaydım. Sıcak kötü etkiledi bizi, yalan yok komutanlar iyi davrandı bize. Hee salağa salak dendi de bize iyi davrandılar dedikleri kurallara uyarsan en iyi ortam.
Rahat ol salla. Emredin komutanım de geç, Buddy'n ile iyi geçin gerisi çok da önemli değil.O zamanlar kalabalıktır diye düşünüyorum. Baya giden oldu çünkü. Sevindim ya zaten oraya giderken beynimi bi köşeye bırakıp sadece vızzz diye ses çıkaracağım. 1 ay çabuk geçer gider Komutanlardan çok ben yapacağım adamlardan çekiniyorum. Sürekli eleştiri yapan tiplerse beni epey boğarlar