Ben acemiliği orda yaptım benim bölük çok leşti yukarılarda yazdım umarım seninki iyi geçer.Perşembe günü gaziemir ulaştırma okulu ve eğitim merkezine teslim olacağım. Buradan bir arkadaş var mı yada yapan eden ?
okudum yazdıklarını umarım bana denk gelmez aynı yere gideceğim bende acemilik için tek katkısı evimden izban ile 40 dk sonra birlikte olcam. Ustalıkta güzel yer çıkarsa iyi olcak.Ben acemiliği orda yaptım benim bölük çok leşti yukarılarda yazdım umarım seninki iyi geçer.
Önemli olan ustalık zaten. Egitim bölüğü filan çıkmasın yeter işin ne kadar ağır olursa olsun insanla uğraşmak kadar seni yoran bişey yok.okudum yazdıklarını umarım bana denk gelmez aynı yere gideceğim bende acemilik için tek katkısı evimden izban ile 40 dk sonra birlikte olcam. Ustalıkta güzel yer çıkarsa iyi olcak.
Kısa dönem mi?Ben acemiliği orda yaptım benim bölük çok leşti yukarılarda yazdım umarım seninki iyi geçer.
Bildiğim kadarıyla kırmızı bültenle aranmıyorsan ve yurt dışına çıkış yasağın yoksa Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşama zorunluluğu bulunmuyor. Hazır vergiler de fazlayken kaçabilirsiniz hocam. Bunun için aradığınız şey eğer Jack'in pusulası ise sizi Karayip'lere alabiliriz.Bedelli olarak başlamış olduğum askerliği bugün itibariyle bitirmiş oldum. Yeni yeni kendime geliyorum. Çok fazla şey yazılır, çizilir aslında ama kalsın. Kısaca devletiniz, devletim değildir sevgili dostlar.
En kısa zamanda terk etmen dileğiyle. Yallah arabistana.Bedelli olarak başlamış olduğum askerliği bugün itibariyle bitirmiş oldum. Yeni yeni kendime geliyorum. Çok fazla şey yazılır, çizilir aslında ama kalsın. Kısaca devletiniz, devletim değildir sevgili dostlar.