Hadi hayırlı olsun.Bugün "erken terhis" ile salınarak 336 günlük askerliğim sona ermiş bulunmakta. Geriye kalan eve varmak.
Hadi hayırlı olsun.Bugün "erken terhis" ile salınarak 336 günlük askerliğim sona ermiş bulunmakta. Geriye kalan eve varmak.
İnş 336 gündür OP’i takip etmiyorsundur.Bugün "erken terhis" ile salınarak 336 günlük askerliğim sona ermiş bulunmakta. Geriye kalan eve varmak.
Hayırlı olsun darısı bana. Bende akşam gibi giriş yapıcam.Bugün "erken terhis" ile salınarak 336 günlük askerliğim sona ermiş bulunmakta. Geriye kalan eve varmak.
12 ay yapan birinin yanında bunları söyleme
Hadi hayırlı olsun.
Güncelim. Hiçbirinden geri kalmadım son 5 aydır.İnş 336 gündür OP’i takip etmiyorsundur.
Hepsini ayni anda okur/izlersin güzel bir terhis hediyesi olur
Hayırlı olsun. Normal mı bedelli mi?Hayırlı olsun darısı bana. Bende akşam gibi giriş yapıcam.
NormalGüncelim. Hiçbirinden geri kalmadım son 5 aydır.
Hayırlı olsun. Normal mı bedelli mi?
Hayırlı olsun. Usta birliğine gidince ortama bak ondan sonra Android götür.,Normal
Android yanımda girişte vericem yemin töreninde alırım artık bişey olursa yapıcak bişey yok.Hayırlı olsun. Usta birliğine gidince ortama bak ondan sonra Android götür.,
Aynen ama usta birliğinde birkaç gün sonra rahatça sokarsın ortamı tanıyıncaAndroid yanımda girişte vericem yemin töreninde alırım artık bişey olursa yapıcak bişey yok.
Usta da çok sıkıntı olmuyormuş zaten senin dediğin gibi yaparımAynen ama usta birliğinde birkaç gün sonra rahatça sokarsın ortamı tanıyınca