Sağlık olsun. 14 günüm kala düştü ama 1 gün 1 gündür. 9 gün dağıtım hariç izin kullanmadım erken çıkıp gideyim diye. Devrelerimde seviniyor.Hacı 98/3lere çok üzüldüm lan.
Sağlık olsun. 14 günüm kala düştü ama 1 gün 1 gündür. 9 gün dağıtım hariç izin kullanmadım erken çıkıp gideyim diye. Devrelerimde seviniyor.Hacı 98/3lere çok üzüldüm lan.
Kışlalar boşalır o yüzden erken çağırırlar belki diye düşündüm zaten hertürlü az kaldı 18 temmuzda gidecem inşallah öyle demişlerdi. TeşekkürlerSanmıyorum. Çünkü pazartesi yeni bedelli celbi geliyor, dolayısıyla acemi birlikleri dolu olacak ya onu erteleyecekler ya da normal zamanda alacaklar.
Neden ? Bir kaç ay erken gitmiyorlar mı ?Hacı 98/3lere çok üzüldüm lan.
98/3 üm 14 günüm kala düştü. 9 temmuz evdeydim. İzin kullananlar ise 26 temmuzda evdeydi. B grubu kısa dönemdi onlarda gideli çok oldu.Neden ? Bir kaç ay erken gitmiyorlar mı ?
B'lerine vurdu ya, A'lar biraz şanssız diyebilirim xD
Senin orada B grubu yokmuş o zaman, 3'ün A'sı ile B'si arasında baya zaman farkı vardı onlar en az iki ay erken alıyorlar galiba.98/3 üm 14 günüm kala düştü. 9 temmuz evdeydim. İzin kullananlar ise 26 temmuzda evdeydi. B grubu kısa dönemdi onlarda gideli çok oldu.
3 değil ama 2 nin uzun dönem b grubu vardı hatta bizde var bazıları ile beraber tezkere alıyordum.Senin orada B grubu yokmuş o zaman, 3'ün A'sı ile B'si arasında baya zaman farkı vardı onlar en az iki ay erken alıyorlar galiba.
12 ay yapan birinin yanında bunları söylemeÇankırı 28. Mekanize ... burayı asla unutmayacam. Paşalar gibi bir askerlik yaptırıyorlar. Ben askerliği bu kadar rahat tahmin etmemiştim