Yok dayiii yanlışın var sende gittin hikayen kaldı sadece!Doğru yalnız kimse kalmadı.
Ben kaldım kardeş...Ben kaldım.. O replik geldi aklımaKafalar karışık.

Yok dayiii yanlışın var sende gittin hikayen kaldı sadece!Doğru yalnız kimse kalmadı.
Ben kaldım kardeş...Ben kaldım.. O replik geldi aklımaKafalar karışık.
O repliğin sonunda dayı baya hard giriyordu yalnızYok dayiii yanlışın var sende gittin hikayen kaldı sadece!![]()
Yok Dof amiral, yok tüm adayla savaştı, yok gücü %5'e düştü bilmem ne
Yalan mı?Yok Dof amiral, yok tüm adayla savaştı, yok gücü %5'e düştü bilmem neBunları kaç kere gördüm sayamadım
![]()
Gücünün düştüğü bilimsel bir gerçek.Yok Dof amiral, yok tüm adayla savaştı, yok gücü %5'e düştü bilmem neBunları kaç kere gördüm sayamadım
![]()
%5'e düşmedi amaGücünün düştüğü bilimsel bir gerçek.
Yalan tabiiYalan mı?![]()
Aynen dayı'ya bulaşmayalım sonumuz pek iç açıcı olmaz.O repliğin sonunda dayı baya hard giriyordu yalnızEn iyisi burada bitirelim çünkü önce davrandığım için dayının replikler ben de
![]()
%5'e düşmese de %60'a, 55'e düştü.%5'e düşmedi amaYalan olmasın böyle bir oran görüyordum hep
Yalan tabiiFujitora'ya tekme salladı diye Amiral oldu adam
Akainu olacaktı o bacağını kebab yapardı. Flamingo budu kebabı da ilginç bir şey ha
![]()
En fazla yüzde seksene düştü bence. He bir de Wb'ye tek atıyordu Dof onu unutmuşum%5'e düşmese de %60'a, 55'e düştü.
Aynı arkadaş Arlong WB'den daha dayanıklı da demişti.(Bu hesabın eski kullanıcısı olur.)En fazla yüzde seksene düştü bence. He bir de Wb'ye tek atıyordu Dof onu unutmuşum![]()