Ne karalayacağım yerin dibine girmiş bir karakteriAynı arkadaş Arlong WB'den daha dayanıklı da demişti.(Bu hesabın eski kullanıcısı olur.)
Dof'u karalama boş yere efendi. Peh.
Ne karalayacağım yerin dibine girmiş bir karakteriAynı arkadaş Arlong WB'den daha dayanıklı da demişti.(Bu hesabın eski kullanıcısı olur.)
Dof'u karalama boş yere efendi. Peh.
Nickin yıllarca yerin dibinde gezmiş bir karakter lan. Ne şekil bi denişiksin senNe karalayacağım yerin dibine girmiş bir karakteri
Dof gerçek anlamda da yerin dibine girdiNickin yıllarca yerin dibinde gezmiş bir karakter lan. Ne şekil bi denişiksin sen
Nickin yıllarca yerin dibinde gezmiş bir karakter lan. Ne şekil bi denişiksin sen
Dof gerçek anlamda da yerin dibine girdi
Ben Beyazbıyık'ım ulen deyip kendini çöp denizcilere deldiren kibirli ayyaş moruk olmaktan veya ühühü bubama küfür etti deyip deldirmekten iyidir yerin dibine girmek
2010 - 2013 arası benim altın çağımAynen dayı'ya bulaşmayalım sonumuz pek iç açıcı olmaz.
Bu arada sen hangi tarihlerde insan soğutuyordun yav? Ben geldiğimden buyana seni böyle hard şekilde tartışırken görmedim hiç. Mülayim sert'den Mülayim ters'e dönmüşsün.
Zoro için mermi yiyip mermi attığın zamanlar yani2010 - 2013 arası benim altın çağım
Bogard kim? Ve neden fanları var.Açıkçası fanları nedeniyle Bogard'tan soğdum. Garp'ın iplerini elinde tutuyor dediler, siz öyle düşünüyorsanız karşı çıkamam dedim. Garp'tan güçlüdür dediler, sizin fikriniz saygı duyarım dedim. Ama kılıç ustası ve Garp'tan güçlü o halde Mihawk'tan da güçlüdür dediler ve beni kaybettiler. Mihawk deiku ise Bogard'tan güçlüdür. Artık Bogard'ı sevemiyorum.
Bogard Kobi ve Helmeppo'nun hocası. Karizmatik bir kılıç ustası olduğu için fanları var sanırım.Bogard kim? Ve neden fanları var.
Ee doğru yani yalan mı?Yok Dof amiral, yok tüm adayla savaştı, yok gücü %5'e düştü bilmem ne Bunları kaç kere gördüm sayamadım