Dadan var Dadan, Luffy hariç tüm monkey d.lere bedel.O zaman bir Luffy bir de Sabo'yu seviyorsun bizimkinin akrabalardan.
Dadan var Dadan, Luffy hariç tüm monkey d.lere bedel.O zaman bir Luffy bir de Sabo'yu seviyorsun bizimkinin akrabalardan.
Benim ayıbım.Dadan var Dadan, Luffy hariç tüm monkey d.lere bedel.
Olay tam olarak öyle değil. Başta haklı gibi gözüksen'de 1 kelimesi bile haklı değil.Başkası yüzünden bi başkasından soğuma olayını nedir ya, başkasına göre düşünce değişimi yaşamak pek hayra alamet değil
Hmph. Hala saldırgan dille yorum yapıyorsun ve hala düşmancıl yaklaşıyorsun. Senin adına çok üzülüyorum.Son paragrafın ile örnek gösterdiğin fanlardan bir farkın olmadığını gösterdin.Bir de sana boş yere laf anlatmaya çalışmıştım o kadar süre.
Nasıl bir adamsa istisnasız anketlerde birinci. Nede olsa yenilmeyeceğim dedi. Hakikaten sözünün eriymiş. KF'de bile ikinciliğe tenezzül etmiyor.Zolo sama gene akıyor.
Bu tür anketler de birinciliği alabilir. Gerçi diğer türlü de alabilir sıkıntı yok. Herkesin hayal dünyası.Nasıl bir adamsa istisnasız anketlerde birinci. Nede olsa yenilmeyeceğim dedi. Hakikaten sözünün eriymiş. KF'de bile ikinciliğe tenezzül etmiyor.
Aşırı fanların fanlığını yapan mı varmış forumda?Aşırı fanlar seçeneği de olsaydı keşke. Ben onlardan soğuyorum.
Olay tam olarak öyle değil. Başta haklı gibi gözüksen'de 1 kelimesi bile haklı değil.
Başkasına göre düşünce sisteminin şekillenmesi çok yanlış bir şey değil zira insanlar birbirilerinden etkilenir. Emin ol sende düşüncelerinin bir çoğunu tek başına elde etmemişsindir oradan buradan bir şeyler duyup gaza geldiğin olmuştur.
Dünya Hükumetinin yalanıyla kahraman olmuş bir karaktere kahraman muamelesi yapan insanlar görünce insan ister istemez karakterden de bir soğuyor.
Tıpkı Justin Bieber fanları gibi.
Tıpkı One Direction fanları gibi.
Tıpkı Arsız Bela fanları gibi.