7'sinde neyse 70'inde de odur diyorlar senin içinAdamlar o kadar çaresiz bir halde ki ergenken yazdığım troll mesajları bulup çıkartıp birde ondan medet umuyorlar.![]()

7'sinde neyse 70'inde de odur diyorlar senin içinAdamlar o kadar çaresiz bir halde ki ergenken yazdığım troll mesajları bulup çıkartıp birde ondan medet umuyorlar.![]()
Montana'nın bir adı bir kimliği var. Bunlar ne diyor reyiz? @Montana Bizi birbirimize düşürecekler. Kanma sakın. Bunlar her türlü oyunu hileyi bilir. Bunlar faşist bunlar atayıst.Yeni bir Alpamis mi doğuyor.Yada Alpamis kampa aldı bize karşı silahlandırıyor herşeye hazırlıklı olmak lazım.
![]()
Montana'nın bir adı bir kimliği var. Bunlar ne diyor reyiz? @Montana Bizi birbirimize düşürecekler. Kanma sakın. Bunlar her türlü oyunu hileyi bilir. Bunlar faşist bunlar atayıst.![]()
Birader sen bana koyun mu diyon?
Onlara dedim, sen niye alındın yav.Birader sen bana koyun mu diyon?![]()
Hahaha Hasan indir şu kalkanlarınıBirader sen bana koyun mu diyon?![]()
Kartal onlar. Kurt sen. Koyun ben olacam ki... seni bana benzettikleri için çakılcaklar?Onlara dedim, sen niye alındın yav.
Öyle çekileceği aklıma gelmedi, bunu hep atıyorum yav MW'ye.Kartal onlar. Kurt sen. Koyun ben olacam ki... seni bana benzettikleri için çakılcaklar?