Luffy farkı deriz dert ettiğin şeye bak. Senin elemanı zorlanmadan ezdiği gerçeği hiçbir zaman değişmeyecek.Şimdiden bahaneler hazırlanmaya başlanmış. Ryokugyu dayak yediğinde diyeceklerini hazırla sen en iyisi.
Luffy farkı deriz dert ettiğin şeye bak. Senin elemanı zorlanmadan ezdiği gerçeği hiçbir zaman değişmeyecek.Şimdiden bahaneler hazırlanmaya başlanmış. Ryokugyu dayak yediğinde diyeceklerini hazırla sen en iyisi.
Bizde bahane düşünüldüğü gibi olmaz net konuştuysam eğer.Ama daha çok karşı taraf laflarımı çarpıtıyor sonra ben birşey diyince onun adı bahane oluyor. En son Usopp madara edecek dedik ki amiralin yeteneğini kontralaması bile madara etmesine yeter adamlar dediler ki sen Usopp > Ryokugyu diyorsun bahane bulma.Şimdi ben buna ne diyeyim.
Görmediğimiz bir sahne üzerine yorum yaptım ben sadece bu bahane değildir. Ryokugyu adam olsaydı savaştan çıkmış adamlara dalmazdı.
Yok ben kendi bahanemi attım, sinsi atak yapacaklar Ryo'ya.Görmediğimiz bir sahne üzerine yorum yaptım ben sadece bu bahane değildir. Ryokugyu adam olsaydı savaştan çıkmış adamlara dalmazdı.
@Montana şu sıralar alpamışla çok geziyor hep ondan oluyor bu. Bunlar hep @Alpamis taktikleri.Bizde bahane düşünüldüğü gibi olmaz net konuştuysam eğer.Ama daha çok karşı taraf laflarımı çarpıtıyor sonra ben birşey diyince onun adı bahane oluyor. En son Usopp madara edecek dedik ki amiralin yeteneğini kontralaması bile madara etmesine yeter adamlar dediler ki sen Usopp > Ryokugyu diyorsun bahane bulma.Şimdi ben buna ne diyeyim.
MW net konuştu Usopp, Ryo'yu madara edecek dedi. İki üstüne gelince dedi yav işte yeteneği ters falan.
Yeni bir Alpamis mi doğuyor. Yada Alpamis kampa aldı bize karşı silahlandırıyor herşeye hazırlıklı olmak lazım.
Yeni bir Alpamis mi doğuyor. Yada Alpamis kampa aldı bize karşı silahlandırıyor herşeye hazırlıklı olmak lazım.