Gear 4 Bondman'a gömüp Allah'ını kaydıran Katakuri'nin güçlü saldırısı yokmuş. Ulan Dof uyanışıyla Bondman'a vurunca canını bile yakmıyordu, Kata ölü babasına koşturur Dof'u.
Deme öyle kum torbalığı yapmak daha büyük vasıf.Gear 4 Bondman'a gömüp Allah'ını kaydıran Katakuri'nin güçlü saldırısı yokmuş. Ulan Dof uyanışıyla Bondman'a vurunca canını bile yakmıyordu, Kata ölü babasına koşturur Dof'u.
Dof dayak yiye yiye Katakuri'yi alır diyorlar buna ne diyorsunforum kafayi dofla bozmus ha bunlari bu hale kim getirdiyse helal diyorum ben ne diyorum hala g4e birsey yapilmadi deniyor, olay baska..
Dof uyanışla Luffy'e vurunca:Deme öyle kum torbalığı yapmak daha büyük vasıf.
Koka basmadı deniyor sonraDof uyanışla Luffy'e vurunca:
Kata vurunca:
Bak bir de bunların arasında 1 ay fark var. Dof ile dövüşen Luffy ile Kata ile dövüşen Luffy bir değil.
Tabii arkadaşlar ortamlarda Katakuri Dof'a zarar veremez demeye devam etsin kim tutacak
Vallaha duydum bunu da ciddiye almadim, ben katanin 1 tik ustu oldugunu kabul ediyorum zaten ama dofun hic varlik gosterememesi söz konusu degil bence. Zaten zamaninda dof fanlari bu arkadaslarin uzerinden tirla gecmis heralde bilmem zoro kabak gibi ayirir ortadan filan diye sayikliyorlarDof dayak yiye yiye Katakuri'yi alır diyorlar buna ne diyorsun
Biz onun gerekli cevabını vermiştir geri kalan sayfalardaKoka basmadı deniyor sonra