O kadar luffy fanı yoktur yaYa da Doff, Mihawk ve Zoro'nun aldığı oy kadar Luffy fanı var forumda. Çünkü Luffy'ye laf atanların hangi karakterlerin fanı olduğu az çok ortada.
Baksana en zorlama zafer konusunda luffy yi savunan o kadar kişi yok
O kadar luffy fanı yoktur yaYa da Doff, Mihawk ve Zoro'nun aldığı oy kadar Luffy fanı var forumda. Çünkü Luffy'ye laf atanların hangi karakterlerin fanı olduğu az çok ortada.
Peki, o zaman nasıl bölüm yorumların 25-30 kişi yorum yapmasına rağmen bölüm anketinde oy kullana kişi sayısı 350 civarı oluyor? Hadi ateistler bunu da açıklasın Birçok kişi sessizce izletip aynı bu ankette olduğu gibi darbeyi vuracağı zamanı bekliyorO kadar luffy fanı yoktur ya
Baksana en zorlama zafer konusunda luffy yi savunan o kadar kişi yok
Aynen ben de onu diyorum adamlar bildiğin konuşmuyor sonra ankette içlerini döküyorlar sonra böyle bir manzara çıkıyor ortayaPeki, o zaman nasıl bölüm yorumların 25-30 kişi yorum yapmasına rağmen bölüm anketinde oy kullana kişi sayısı 350 civarı oluyor? Hadi ateistler bunu da açıklasın Birçok kişi sessizce izletip aynı bu ankette olduğu gibi darbeyi vuracağı zamanı bekliyor
Fuji'ye ufak biraz desteğim olmuş olabilir, onunda hakkı konuşulmak.Ankete her baktığımda tuhaf oluyorum. Marco ve Fujitora ne alaka diyorum kendi kendime :/
Asıl Jinbei. Forumda fanı yok haterı var.Ankete her baktığımda tuhaf oluyorum. Marco ve Fujitora ne alaka diyorum kendi kendime :/
İlahi adaletAynen ben de onu diyorum adamlar bildiğin konuşmuyor sonra ankette içlerini döküyorlar sonra böyle bir manzara çıkıyor ortaya
15'ten fazla eklenmiyor. Bence bunun ikinci bir versiyonu olmalı.Fuji'ye ufak biraz desteğim olmuş olabilir, onunda hakkı konuşulmak.
Kadir olsaydı, Kata'nın eklenmesi lazım.
O da ilginç bir durum. Ama ilk veren kişi baştan beri sevmiyordu ondan vermişAsıl Jinbei. Forumda fanı yok haterı var.
Onun ki tamamen kıskançlık biliyorum ben15'ten fazla eklenmiyor. Bence bunun ikinci bir versiyonu olmalı. Bir sürü büyük
O da ilginç bir durum. Ama ilk veren kişi baştan beri sevmiyordu ondan vermiş
İki cümlesinden biri Jinbei ölsün idi Bu çok değişik bir şey.Onun ki tamamen kıskançlık biliyorum ben