Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Arcane (2021-)

Teknik olarak çok iyi anime. Aşkla yapılmış ama ilk sezon benim için daha iyiydi. Bu sezonda Vi-Cait-Jinx karakterleri çok baskın olmuş. İlk sezonda bu yoktu. Vander, Silco, Heimerdinger ve eski Viktor gibi benimseyebileğim türden karakterlere yer verirlerdi. Şimdi ise döngüde kalmışlar. Beğenen beğeniyor ama sadece benim için güzel işlerin arasında olacak türden bir dizi oldu. Fazlası değil.

Oyunu oynayan herkesin bir noktada aklına gelmiştir bu. Film, dizi, kitap vs çıkarsalar voleyi vururlar diye. Müthiş zevkli bir evren ve karakter tasarımı var. Ortalama kurguyla dahi akar gider. Noxus da bildiğim kadarıyla bünyesinde en çok şampiyon barındıran o evrenin en ön plana çıkan bölgesi.
Günceldeki en güçlü imparatorluk denebilir. Hem işgalci olmasından ötürü çok fazla ülke ve karakterle bağlantılı hem de kendi içerisinde bile çok fazla entrika darbe gibi şeyler barındırıyor. Ama evrenin en ön plana çıkan bölgesi olmaktan çok uzak. Mesela aatrox tek başına noxusu yok edebilecek güçte ya da targonlular (suretler), freijorddaki voli orn anivia gibi tanrılar vs vs.

Evren için önemlisi shruima diyebilirim ama geçmişi işlemeleri gerekiyor. Shruimanın yükselmişleriyle hiçliğin savaşı, darkinlerin ortaya çıkışı, olaya targonluların girmesi falan filan. O evrenin en önemli olayları bu kısımlarda ama buraları iyi işlemekte zor. Fazla büyük ve fazla güç barındırıyor. Aradan en kolay çıkarabilecek olan piltover ve zaun bölgeleriydi. Doğru başladılar. Noxusla da yine insan seviyesindeki karakterle birlikte kısmen tanrımsı karakterleri de görmeye başlarız. En son artık ustalık eserleri olarak büyük olaylara ve tanrımsı karakterleri işleyebilirler.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık