Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Arcane (2021-)

Lol oynamama rağmen arcane'yi hic izlemedim. Bence başlayabilecek en kötü yerden başladılar, Zaun Piltover falan çok ilgi çekici değil. Shurima - Noxus - Demacia - Freljord - Hiçlik - İonia - Gölge adalar bu yerlerde inanılmaz malzeme var. Hadi Zaun ve Piltover'ı işledin o zaman diğer bölgeleride işlemek zorundasın. Bu bölgelerde inanılmaz hikayeler var, lol evrenindeki şampiyonların hikayeleri çok hoşuma gidiyor kaliteli bir şekilde bütün bölgeler işlenirse efsane olur.
jinx çok popüler bir karakter sebeplerinden biri bu bence. jinx lux kaisa jhin falan bu karakter varken kimse renekton nasus azir falan izlemez

Singed'in laboratuvarın orada yatan kız Orianna mıydı ya? LoL evreni Yüzüklerin Efendisi’nden sonra gelen en ilginç evreni olabilir. Hikâye üretmek için sonsuz bir kaynak var resmen. Her karakterin ayrı bir geçmişi, ilişkisi, olayı derken işin sonu gelmez. Riot gerçekten altın yumurtlayan tavuğu bulmuş
Evet. Lore'da Orianna'nın babası olan karakterin soyadını vermişler Singed'e. Ikisi tek karakter olmus oldu.

sen izlersin ama jinx hepsinden çok daha popüler. boşuna 30 tane skini yok.
Popüler olması bir yana Lol hikayesinde Jinx in geçmişini ve Vi ile olan hikayesini tamamen boş/ gizemli bırakmışlar. Haliyle orjinal hikayesi sınırlanmadığı için Jinxi seçmeleri çok normal. Bundan aldıkları güçle 1 sezon Jinx karakter gelişimi isledi adamlar.

Oyunda ''metalci bir yaklaşım ehehehe'' diye gezen viktoru isa rolüne sokmuşlar orada koptum ben xD Retconu vurmamışlar basmışlar anladık da, bu derece yapmasalar iyiymiş. Gerçi hikaye okuma kısmı 5.sezonda falan kaldı sonra lore ile alakalı ne etkinlik geldi ne başka halt.

Başka dizi çıkma ihtimali çok düşük. Deli gibi para harcamışlar ama getirisi anca götürüsünü karşılar gibi duruyor.

Popüler olması bir yana Lol hikayesinde Jinx in geçmişini ve Vi ile olan hikayesini tamamen boş/ gizemli bırakmışlar. Haliyle orjinal hikayesi sınırlanmadığı için Jinxi seçmeleri çok normal. Bundan aldıkları güçle 1 sezon Jinx karakter gelişimi isledi adamlar.
Sınırlanma şampiyon olan karakterlerin ölmeyecek olmalarıyla ilgili yada başlarına çok da önemli bir iş gelmeyecek olması.

Vi'nin öleceğini düşünen var mı mesela ? Yada diğer şampiyonlardan birini ? Haliyle tüm çarlar şampiyonsa izleyecek bir sebep bulamadım o yüzden izlemedim zaten.

İlk sezondaki Vander ve Silco çok iyi taşıdırlar seriyi benim için. Ergen aşk draması çekemem Reis onun için fazla yaşlıyım xD

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık