死川心中 yazıyor. Ölüm nehrinde (死川), çifte intihar/sevgiliyle intihar/soyut anlamda kalp (心中). Hangi anlamda kullanılmış bilmiyorum, esinlenildiği şarkıcının bir şarkısına gönderme sanırım.Dövmesinde ne yazdığı söylendi mi?
死川心中 yazıyor. Ölüm nehrinde (死川), çifte intihar/sevgiliyle intihar/soyut anlamda kalp (心中). Hangi anlamda kullanılmış bilmiyorum, esinlenildiği şarkıcının bir şarkısına gönderme sanırım.Dövmesinde ne yazdığı söylendi mi?
Ağa ne yapayım en güzelini bunlar hakediyor. Ilk gösterdiği daha farkli çizilmiş gibi bu adamHocam benim kaslarımı düzeltseler ve yüz hatlarımı biraz daha derinleştirseler ve üstüme de bir takım elbise çekseler ben de on numara olurum.
Nickinin hakkını veren kullanıcı.Adam bide üniformasız şaka gibi. Hiç sevmedigim bir sey denizcilerde. Sen askersin, hatta en tepesindesin askeriyenin. Biraz disiplin gerek. Mesela Belo Betty de çok saçma bir tasarima sahip kıyafeti yüzünden. Çıplak karakterleri hiç sevmiyorum. Olmadık kişilere olmadik şeyler yapilmamalı.
Daha sonra da işte Fujitora gibi anti-shichici paralel yapılanmalar ortaya çıkıyor. Adam üstünün emrini yerine getirmiyorAokiji gibi disiplinli, özenli Atatürkçü subaylar tasfiye edilirse; yerine böyle barzolar gelir işte.
Ağaç yaşken eğilirDövmesinde ne yazdığı söylendi mi?
Amiral > yonko.Dövmesinde ne yazdığı söylendi mi?
Ayıklayıcı, süpürücü.Dövmesinde ne yazdığı söylendi mi?