Wano'ya dengeleri değiştirmesin diye getirmiyor.Oda bu adamı o kadar saklıyor ki Wano'ya bile getirmedi. Büyük olaylar yapacak banko.
Wano'ya dengeleri değiştirmesin diye getirmiyor.Oda bu adamı o kadar saklıyor ki Wano'ya bile getirmedi. Büyük olaylar yapacak banko.
bu fotodaki Tatsuya Nakadai değil mi ?Heyecanla bekliyoruz kendisini. Karakteri Fuji'nin tam aksi olacaktır. Daha önce Kuzan ile Sakazuki'de olduğu gibi. Amirallerde daima iyi, kötü ve çirkin bulunmalı. Çirkin yine Kizaru tabi. :/
Çoğu kişi gibi ben de bu aktörden esinlenme bir tip bekliyorum. Zaten aşırı karizma çizdiğini söylemiş. Toshiro Mifune de az karizma değil hani.
Eline sağlık Smoker. Yakın zamanda güncelleyeceksin gibime geliyor. Az kaldı.
Az kaldı zaten. Bu arc bitsin, Ryokugyu bir gözüksün Mercury'i de amiral lobimize dahil edeceğiz.olmuş olmuş, kıvam almayı geçmişsin demleniyosun reis :d
Karakteri veya oyuncuyu tanımıyorum ama Ryokugyu için biraz sert biri gibi duruyor ama Ryokugyu daha neşeli bir kişiliği var.Heyecanla bekliyoruz kendisini. Karakteri Fuji'nin tam aksi olacaktır. Daha önce Kuzan ile Sakazuki'de olduğu gibi. Amirallerde daima iyi, kötü ve çirkin bulunmalı. Çirkin yine Kizaru tabi. :/
Çoğu kişi gibi ben de bu aktörden esinlenme bir tip bekliyorum. Zaten aşırı karizma çizdiğini söylemiş. Toshiro Mifune de az karizma değil hani.
Eline sağlık Smoker. Yakın zamanda güncelleyeceksin gibime geliyor. Az kaldı.
O yorumu yazdığımı hatırlamıyorum. Amiral lobisi içtiğim suya ilaç falan attı muhtemelen. Buradan yetkililere duyurulur!olmuş olmuş, kıvam almayı geçmişsin demleniyosun reis :d