Sabırsızlanıyor olmasaydı ne zaman görürdük acabaAyrıca Ryokugyu'yu "süper-düper karizmatik" çizdiğini ve seride göstermek için sabırsızlandığını belirtmiştir.
Bu adam Sabo'yu tokatladı da Fuji'nin sargılar kimden? Diğerlerinden mi?Saboyu tokatlayan şahıs.
Burada bahsetmeyi unutmuşum vefat eden Keiji Fujiwara'dan boşalan role Kishou Taniyama getirilebilirÇok büyük beklentim var hatta favori amiralim olacağına inanıyorum Karakteri çok ilgimi çekti gücü de bir o kadar güzeldir diye umuyorum
Animedeki seslendirmenini çok beğenmiştim ve kendisine de yakıştırmıştım ancak ne yazık ki Nisan ayında seslendirmen vefat etmiş
Amiraller de yaralanabilir zaten Sabo falan da boş biri değil gayet güçlü adamlarla çarpıştılar. Sabo'nun ölüm haberi yayıldığına göre orada yenilmiş olduğunu düşünüyorum ve yenen kişide bana Ryo gibi geliyor. Bir de Fuji'yi falan sargılı gördük Ryo belki de çizik bile almamıştır. Sakladığı bir adamı sargılarla falan göstererek küçük düşürmez heralde.Bu adam Sabo'yu tokatladı da Fuji'nin sargılar kimden? Diğerlerinden mi?
Sabo'nun ölüm haberi yayımlanmadı.Amiraller de yaralanabilir zaten Sabo falan da boş biri değil gayet güçlü adamlarla çarpıştılar. Sabo'nun ölüm haberi yayıldığına göre orada yenilmiş olduğunu düşünüyorum ve yenen kişide bana Ryo gibi geliyor. Bir de Fuji'yi falan sargılı gördük Ryo belki de çizik bile almamıştır. Sakladığı bir adamı sargılarla falan göstererek küçük düşürmez heralde.