Wano savaşında göreceğiz kendisini!
Wanolu olduğuna şüphe yok
Wano savaşında göreceğiz kendisini!
Birde bu canavar derecede güçlü adamlar saklanıyorsa asıl öne sürdüğün amiraller bunlardan güçlü.Yani bu adamı mesela merak ediyoruz ama Aokijiden Kizaru'dan güçsüz bi adam.Ancak onlardan doğan boşluğu dolduruyorlar.Amiral olacak kadar güçlü adamları saklıyorsun ama tüm kuvvetlerinle çıktığın Marineford savaşında yine bu adamlar yok.Anlaşılmayacak olaylar bunlar cevap bulamayız.Artıdan 2 Amiral adayi olacak 2 Koramiral çıkıyor.Gerçekten bu korkunç derecede güçlü kişiler neredeydi de Askeri Alımda ortaya çıktılar.
Açıkçası bu kişiler dünyadaki en güçlü insanlardan bazıları.Amirallerden bahsetmiyorum bile.Fujinin gücünü gördük.Bu adam bunca zaman nerdeydi
Crocos ile görüşen kişi oden diyorlar. Ölmeden önce kaynarken geleceğe gönderilmiş.Oden bu çıkıyormuş sdklfjlkjsdf
Şahsen çok sevinirim.Oden bu çıkıyormuş sdklfjlkjsdf
E.Oda bu adama oruç bozdurursa Hancock-Nami-Robin'den biriyle bozdurur. Kaçarı yok gibi geliyor bana da.Adam sapık başka ne anlama gelebilir ki? Keşke hancock a bunu gönderselerdi de 1 amiral eksilseydi.
BencedeE.Oda bu adama oruç bozdurursa Hancock-Nami-Robin'den biriyle bozdurur. Kaçarı yok gibi geliyor bana da.