Aokiji'nin yaşlarda biri çıkacak bu hergele. Baya güçlü bekliyorum. Tüm amiraller arasında top 3 olabilir.
Hashirama bu ise Madara kim olur? Sabo mu?Hashirama'nın OP versiyonu olacak Leorio reis.
Madara'da Hashirama gibi tek tip görmedik ki gücünü. Tonla olayı var. Sabo olmaz, Madara sırf katon ile karşımızda değildi. Sarutobi diyelim SaboyaHashirama bu ise Madara kim olur? Sabo mu?
Yani madara dragon muMadara'da Hashirama gibi tek tip görmedik ki gücünü. Tonla olayı var. Sabo olmaz, Madara sırf katon ile karşımızda değildi. Sarutobi diyelim Saboya
Ama bi Gouka Mekkyaku kimsede yok. O açıdan.Madara da Hashirama gibi tek tip görmedik ki gücünü. Tonla olayı var. Sabo olmaz, Madara sırf katon ile karşımızda değildi. Sarutobi diyelim Saboya
Var mı ki tarihte şöyle antik,mitolojik ve bitki kontrolü olan bi yaratık?Şu adamın zoan meyveli bir abi çıkmasını çok isterim.
cernunnos diye bir tane görmüştüm teorilerde.Var mı ki tarihte şöyle antik,mitolojik ve bitki kontrolü olan bi yaratık?
Orman perileri var benim bildiğim ama onlar dişi oluyor. Ent'ler var birde ama ent'ler mitolojide değilde yüzüklerin efendisinde geçiyor yanlış bilmiyorsam.Var mı ki tarihte şöyle antik,mitolojik ve bitki kontrolü olan bi yaratık?