Mecliste hentai şoku temalı bir haber bekliyorum çıkınca burada paylaşalım lütfen
Şakasına mı?Bak böyle konuşuyorsun şakasına evet dedik diye başımıza bi iş gelmesin ?
BTS iyi de, kitlesinde sıkıntılı tipler çok.16 yaşından küçük arkadaşları animeler kötü etkiliyor olabilir. Kızlar Bts gibi saçma sapan müzik gruplarını dinleyip tribe giriyor mesela, tamamen yanlış bir söylem değil. Tabi ''laik'' bir ülkede neden insanlar dindar olmalıymış gibi konuşuyorlar onu çözemedim.
Bts grubu nedir nasıldır bilmem. Kitlesi çoluk çocuk ve rezil. Özellikle Twitter'da bunları görmeye dayanamıyorum.BTS iyi de, kitlesinde sıkıntılı tipler çok.
Kardeşim, dini eleştiten, din adamlarını sahtekarlık ve yalancılıkla suçlayan(bunu bizzat gösteren), bunun üzerinde arklar yazan, hatta manganın tamamını dini ve tanrıyı kötülemek adına yazan çizen, pek çok "iyi" karakteri tanrı düşmanı, "kötü" karakteri ise tanrı sevdalısı veya papaz vs. yapan pek çok mangaka ve o mangakaların serileri var. Buraya en popülerden, en az popülere doğru sıralayabilirim.Dini ögeler olduğunu inkar etmedim. Dine yönelimde veya uzaklaşmada herhangi bir payı var mı diye soruyorum. Burada WB fanı olup da Hristiyanlığa sempati duyan var mı? Zoro Tanrı'ya inanmam, dua etmem dedi diye dua etmeyi kesen bir Müslüman olur mu? Pokemon izledi diye camdan atlayan çocuk misali örnekler verilmez umarım.