Normal. Kami samayı dövüyorlar OP'ta.One piece i kullanmışlar iyimi
Normal. Kami samayı dövüyorlar OP'ta.One piece i kullanmışlar iyimi
Asıl yalancı tanrıyı dövüyorlar. Müşriklere darbe vuruyor Luffy reyizNormal. Kami samayı dövüyorlar OP'ta.
Yok yok, buldum bu kadın OP hayranı belli. Luffy'nin meyvesi tanrı meyvesi çıkınca mutlu olmuş, bakmış Türkiye'deki kitle memnun değil hemen ateizme bağladı.Asıl yalancı tanrıyı dövüyorlar. Müşriklere darbe vuruyor Luffy reyiz
Yada bizim gibi şey moduna girdi hani lastikti tanrı nasıl çıkar yazacağınız hikayeninde dinsizliğinizinde bilmemne moduna girip yasaklamaya çalıştı. 3,4 hafta beklesin mihawk iki donanma keser rahatlarizYok yok, buldum bu kadın OP hayranı belli. Luffy'nin meyvesi tanrı meyvesi çıkınca mutlu olmuş, bakmış Türkiye'deki kitle memnun değil hemen ateizme bağladı.
Efe Aydal'ı paketlesinler o animelerden daha çok yayıyo dinsizlik.
Aga One Piece karakteri değil ki bu geçen gün Bleach'teydi.Arkadaşlar bu zındık yüzünden çocuklarımız dinden çıkıyor yardım edin… el birliği ile imza toplayıp bu herifi OP dan attıralım…!
Kskskksks
Vay alçak vay… bir de OP yetmiyor… gidip tüm mangaları gezip… iyice dinsizliği yaymaya çalışıyor demek he…? İnş Franky’nin kucağında son nefesini verir…! KsksksksAga One Piece karakteri değil ki bu geçen gün Bleach'teydi.