Sıralama iyi de gören after story'yi önce izleyecek. :/Clannad After Story > Baccano > Clannad > Samurai Champloo > Durarara > Kuroko..
Sıralama iyi de gören after story'yi önce izleyecek. :/Clannad After Story > Baccano > Clannad > Samurai Champloo > Durarara > Kuroko..
Hmm, hiç o açıdan düşünmemiştim, neyse bu vesileyle uyarmış oldun sendeSıralama iyi de gören after story'yi önce izleyecek. :/
İki filmi var zaten, ilk filmi olan Hunter x Hunter: Phantom Rouge Togashi'nin notları derlenerek yapılmış, Kurta klanı, Kurapika'nın geçmişi ve bir miktarda örümceklere değiniyor, aksiyon yönü zayıf ama verdiği ekstra bilgiler sebebiyle izlenmesini tavsiye ederim, diğer filme hiç bulaşma (ova'lar falan da hep eski serinin devamı, yeni birşey yok onlarda)..Hunter bitirdim.Onun dışında izlemeye değecek ova ve filmi var mı kesinlikle izle diyeceğiniz ?
Filler gibiyse pek bakmayacağım şu an onun yerine kısa seri izlerim.
Çok teşekkürler.İki filmi var zaten, ilk filmi olan Hunter x Hunter: Phantom Rouge Togashi'nin notları derlenerek yapılmış, Kurta klanı, Kurapika'nın geçmişi ve bir miktarda örümceklere değiniyor, aksiyon yönü zayıf ama verdiği ekstra bilgiler sebebiyle izlenmesini tavsiye ederim, diğer filme hiç bulaşma (ova'lar falan da hep eski serinin devamı, yeni birşey yok onlarda)..
Clannad After Story > Baccano > Clannad > Samurai Champloo > Durarara > Kuroko..
(böyle sıralamış olmam akıl karıştırmasın, önce "Clannad" sonra "Clannad After Story" sırasıyla izlenmeli seri)
Diğer dediklerin de güzel izlenmeli ama, madem Kuroko'nun ilk bölümünü izlemişsin devam et gitsin hem beğenmişsin de, bence değer yani.![]()
Kuroko ya devam et değer diğerlerinin görüşlerini boşver kuroko boş seri olsa 28 million satmazdı devam kardeşim bana güven![]()
Salla kurokoyu o dediklerini izle.
Clannad'ın ilk sezonu bayarsın ama karakterleri tanımak için izlemen lazım. After Story'de ise beklentini artırmayayım ama sigaraya başlarsın.
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Clannad' da karar kıldım izleyecektim zaten erteleyip duruyordum. Millet hep duygulanmış ben de duygusal biriyim hayırlısı bakalım.
Kuroko hakkında yazılan abartı vs şeyler de etkiledi beni. :/
Ben ucundan döndüm sigaranın. Θ_ΘClannad'ın ilk sezonu bayarsın ama karakterleri tanımak için izlemen lazım. After Story'de ise beklentini artırmayayım ama sigaraya başlarsın.