Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Sıralama iyi de gören after story'yi önce izleyecek. :/
Hmm, hiç o açıdan düşünmemiştim, neyse bu vesileyle uyarmış oldun sende :good:, gören duyan yanlış anlamasın önce Clannad izlenecek, isminden de anlaşılacağı üzere After Story ondan sonra gelecek..

(hatta ne olur ne olmaz diye ilk mesajada bir not düştüm)

Hunter bitirdim.Onun dışında izlemeye değecek ova ve filmi var mı kesinlikle izle diyeceğiniz ?
Filler gibiyse pek bakmayacağım şu an onun yerine kısa seri izlerim.

Hunter bitirdim.Onun dışında izlemeye değecek ova ve filmi var mı kesinlikle izle diyeceğiniz ?
Filler gibiyse pek bakmayacağım şu an onun yerine kısa seri izlerim.
İki filmi var zaten, ilk filmi olan Hunter x Hunter: Phantom Rouge Togashi'nin notları derlenerek yapılmış, Kurta klanı, Kurapika'nın geçmişi ve bir miktarda örümceklere değiniyor, aksiyon yönü zayıf ama verdiği ekstra bilgiler sebebiyle izlenmesini tavsiye ederim, diğer filme hiç bulaşma (ova'lar falan da hep eski serinin devamı, yeni birşey yok onlarda)..

İki filmi var zaten, ilk filmi olan Hunter x Hunter: Phantom Rouge Togashi'nin notları derlenerek yapılmış, Kurta klanı, Kurapika'nın geçmişi ve bir miktarda örümceklere değiniyor, aksiyon yönü zayıf ama verdiği ekstra bilgiler sebebiyle izlenmesini tavsiye ederim, diğer filme hiç bulaşma (ova'lar falan da hep eski serinin devamı, yeni birşey yok onlarda)..
Çok teşekkürler. :good: Söylediğin filme bir bakayım o zaman Kurapika kısmı zaten güzeldi.

AperionRyoku

Barakamon ve Ergo Proxy'u seyretmeyenler varsa ben de bu iki seriyi önerebilirim.

Clannad After Story > Baccano > Clannad > Samurai Champloo > Durarara > Kuroko..

(böyle sıralamış olmam akıl karıştırmasın, önce "Clannad" sonra "Clannad After Story" sırasıyla izlenmeli seri)
Diğer dediklerin de güzel izlenmeli ama, madem Kuroko'nun ilk bölümünü izlemişsin devam et gitsin hem beğenmişsin de, bence değer yani. :gamyon:
Kuroko ya devam et değer diğerlerinin görüşlerini boşver kuroko boş seri olsa 28 million satmazdı devam kardeşim bana güven :D
Salla kurokoyu o dediklerini izle.

Teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Clannad' da karar kıldım izleyecektim zaten erteleyip duruyordum. Millet hep duygulanmış ben de duygusal biriyim hayırlısı bakalım. :)

Kuroko hakkında yazılan abartı vs şeyler de etkiledi beni. :/

Teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Clannad' da karar kıldım izleyecektim zaten erteleyip duruyordum. Millet hep duygulanmış ben de duygusal biriyim hayırlısı bakalım. :)

Kuroko hakkında yazılan abartı vs şeyler de etkiledi beni. :/
Clannad'ın ilk sezonu bayarsın ama karakterleri tanımak için izlemen lazım. After Story'de ise beklentini artırmayayım ama sigaraya başlarsın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık