Tokyo Ghoul izleme diğer ikisi daha iyi muhtemelen.kiseijuu mu tokyo ghoul mu yoksa death parade mi izleyeyim?
Shigurui,Kurozuka,Blade of the Immortalİçinde SAMURAY içeren anime önerisi yapabilecek var mı? Seinen'de içerirse güzel olur
(Kenshin, Samurai 7, Sengoku Basara gibi serileri izledim, şuan Samurai Champloo izliyorum.)
Afro Samurai var. Seriyi izlemedim ama.İçinde SAMURAY içeren anime önerisi yapabilecek var mı? Seinen'de içerirse güzel olur
(Kenshin, Samurai 7, Sengoku Basara gibi serileri izledim, şuan Samurai Champloo izliyorum.)
Tokyo Ghoul'un mangasını tercih et derim.kiseijuu mu tokyo ghoul mu yoksa death parade mi izleyeyim?
Afro Samurai var. Seriyi izlemedim ama.
Teşekkürler, yazdım bi kenara..Shigurui,Kurozuka,Blade of the Immortal
Death parade ile Tokyo ghoul kötü, kiseju yine fena değil onlar göre.kiseijuu mu tokyo ghoul mu yoksa death parade mi izleyeyim?
Animesini 25 bölüm civarı izlemiştim ne iyi ne kötü öyle orta derece bir animeydi ama ovalarını çok övüyor izleyenler. En kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum bende ikide bir ovaları yapan adam kör oldu abi muhabbetleri dönüyor çünkürurouni kenshin nasıl izlenmeli ? ovalar filmler ve animeyi hangi sırayla izlemek lazım ?