Ecchisi ağır diye hentai demeyelim şimdiHentai sevenler için birebir.

Ecchisi ağır diye hentai demeyelim şimdiHentai sevenler için birebir.
''Foodgasm'' diye kendine ait bir tabiri var serinin. Fairy Tail için ''seviştirse de herkes rahatlasa'' deniliyor ama bu seriyi gören onu bile demez. Mangasını da okuyorum, aşçılık ile alakalı olan ve süper güç vb başlıkları olmayan bir seri nasıl bu kadar sapıtabilir diyeEcchisi ağır diye hentai demeyelim şimdi![]()
Mangasından memnunum.''Foodgasm'' diye kendine ait bir tabiri var serinin. Fairy Tail için ''seviştirse de herkes rahatlasa'' deniliyor ama bu seriyi gören onu bile demez. Mangasını da okuyorum, aşçılık ile alakalı olan ve süper güç vb başlıkları olmayan bir seri nasıl bu kadar sapıtabilir diye![]()
Varsa bir myanimelist'ini at. Aynı şeyleri yazıp durmayalım sonraBeyler güzel bir anime önerin da.![]()
Yok da. Zaten belli başlı şeyleri izledim. Önerilerinin çoğunu izlememişimdir büyük ihtimal.Varsa bir myanimelist'ini at. Aynı şeyleri yazıp durmayalım sonra![]()
Nasıl bir şey istiyorsun yazmamışsın ki, bizim beğendiklerimizi sen beğenmezsin belki. Mesela ben Seinen, Gergin, boğucu, Psikolojik atmosfere sahip serileri severim. Ayrıca karanlık ve karanlık atmosferli animeleri özellikle daha da çok severimBeyler güzel bir anime önerin da.![]()
Tarz olarak şöyle böyle de bari de azına layık bir şeyler sunalım.Yok da. Zaten belli başlı şeyleri izledim. Önerilerinin çoğunu izlememişimdir büyük ihtimal.
Samurai 7, Jojo bizarre Adventures, Wolf's Rain, Steins; gate, Psycho-Pass, Golden Boy, Paprika...ilk aklıma gelenler.Samuray tarzı olabilir. Hxh tarzında olabilir ne bileyim. Beğendiklerinizi söyleyin siz.![]()