Hellsing olabilir.Ana karakter saf kötü değil ama kötü olduğu da aşikar.Baş karakterin saf kötü olduğu güzel denebilecek bir anime var mı?
Hellsing olabilir.Ana karakter saf kötü değil ama kötü olduğu da aşikar.Baş karakterin saf kötü olduğu güzel denebilecek bir anime var mı?
Bir insanın köpegi olmuş vampir,bunu aradıklarını sanmıyorum.Hellsing olabilir.Ana karakter saf kötü değil ama kötü olduğu da aşikar.
Olsun kötü karakter sonuçta.Bir insanın köpegi olmuş vampir,bunu aradıklarını sanmıyorum.
Baki the Grappler: Saf kötü değil ama acımasız biri, babası kötülüğün vücut bulmuş hali.Baş karakterin saf kötü olduğu güzel denebilecek bir anime var mı?
Hellsing'de nazileri mi destekliyordun ? Adam Alucard'a bir insanın köpeği olmuş vampir dedi, hayat insanı hep şaşırtmayı başarıyor valla.Bir insanın köpegi olmuş vampir,bunu aradıklarını sanmıyorum.
Saf kötü başkarakter arıyorsan Shamo okucan. Manga amaBaş karakterin saf kötü olduğu güzel denebilecek bir anime var mı?
Nickime dikkat ettin mi bilmiyorum ama Hellsing i izledim.Hellsing olabilir.Ana karakter saf kötü değil ama kötü olduğu da aşikar.
Karakterin adını unutmuşum.Nickime dikkat ettin mi bilmiyorum ama Hellsing i izledim.
Baki the Grappler a bakacağım
Shingeki no Kyojin'i izlemedin sanırsam? Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.Mümkünse 1080p izle.Op,Bleach tarzında sayılmaz ama.selam, ben de şu sıralar bi anime arıyorum, baya bi sayfa okudum ama aradığımı bulamadım sanki. naruto, op, bleach, devil may cry, hellsing, hxh, toriko, trigun, Afro Samurai, death note, fma falan favorilerim. Bu kalite veya temada aksiyon, süper güç, zekası bol bi anime tavsiye ederseniz müthiş olur. özellikle op'deki meyve, bleach'teki kılıç, hunter'daki nen gibi güçler ve yetenekler çeşitli olursa daha güzel olur.