Romantik olsun şimdilik o zaman aksiyonu ben bulurum
Sakurasou animesi için teşekürler hoşuma gitti bir çok şeyi tadında yapmışlar sonuda iyi idiYazık la acıdım şimdi izleme dediklerimi
Sakurasou pet na kanojo ve danshi koukousei no nichijou'ya bak ekstradan tasogare otome x amnesia izle sıkıntının gideceğini umuyorum
Code breaker ve coppelion'u kafan güzelken bile izleyemezsin
üsteki anime izlemedi isen deneyebilirsin romantizm falan gayet iyiAksiyon ve romantizm içeren anime önerebilirmisiniz ? Bilinenlerin çoğunu izlemişimdir.
izledim ayrıca benim aradığım romantizm harem ve echhi nin aşırıya kaçmışı değil önerin için teşşekkürlerSakurasou animesi için teşekürler hoşuma gitti bir çok şeyi tadında yapmışlar sonuda iyi idi
üsteki anime izlemedi isen deneyebilirsin romantizm falan gayet iyi
O tarif ettiğin classa princess lover gibi animler girer sanırım bu harem değil echhi de ilk 4-5 bölüm sonra kayboluyor yoksa bende sevmiyorum öyle animeleride . Golden Time hoşuna gidebilir belki izlemediysen. Şuan aklıma gelen bir bu var başka gelirse eklerim.izledim ayrıca benim aradığım romantizm harem ve echhi nin aşırıya kaçmışı değil önerin için teşşekkürler
Bir sürü grup çevirmişti. Çeviri farklılığıdır. Ben hatırlıyorum bu sözü ama :x(Tokyo Ghoul)
Şu replik beni Animeye başlattı . Animesini bitirdim hala böyle bir sahne ve söz göremedim. :T
Söz ateistlerde :/
Mangasında geçiyorsa bunu bana bu Caps ile öneren arkadaşın kapısında bekliyorum. Ellerim bıçaklı ...
(Tokyo Ghoul)
Şu replik beni Animeye başlattı . Animesini bitirdim hala böyle bir sahne ve söz göremedim. :T
Söz ateistlerde :/
Mangasında geçiyorsa bunu bana bu Caps ile öneren arkadaşın kapısında bekliyorum. Ellerim bıçaklı ...
Bana şuan Manga Spoileri verdin . Seni şikayet edicem.
Veritas sanırım.Okumadım ama konu olarak The Breaker'ın aynısı diyollaThe Breaker gibi bildiğiniz Mangalar var mı acayip hoşuma gitti Usta-Çırak ilişkisi