Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Mantıksız bulduğun kısım neresi.? Kurgusu oldukça iyidir o serinin..
İki yıl kadar önce izlediğim için tam olarak anımsayamıyorum olayları ama aklımda böyle kalmış. Yuno polis merkezini dağıttıktan sonra Uryuu'yla beraber olan polis bunlara sebepsizce yardım etmişti galiba. İzlediğim zaman daha çok şey düşünmüşümdür ama böyle kötü gördüğüm için hepsi uçtu gitti, sadece kötü olduğu kaldı aklımda. :D

Konusu ne tam olarak ? Ne kadarlık bir seri? Devam ediyor mu ? Alucard izlemeli miyim? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
26 bölümlük bir seri. 2. Dünya Savaşı'ndan 10 yıl sonra geçiyor ve çeşitli suçlar yüzünden hapishaneye düşen 6 genci ve orada tanıştıkları abilerinin hayatını anlatıyor. Çok sağlam bir dram serisidir. Müzikleri ve karakterleri müthiş. Kötü karakterin tanımı olabilecek Ishihara gibi bir karakter var. Ne kadar sövülse az buna. :D

Aksiyonu çok olan sürekli hareketli
ya da
orta çağ,ilk çağ,1. 2. dünya savaşları zamanında geçen
Kingdom a benzer olabilir

bi kaç tane anime tavsiye edebilir misiniz ?

Arşivimde saklayabileceğim güzellikte ya da çerez niyetine her türlü tavsiyeyi alabilirim

Aksiyonu çok olan sürekli hareketli
ya da
orta çağ,ilk çağ,1. 2. dünya savaşları zamanında geçen
Kingdom a benzer olabilir

bi kaç tane anime tavsiye edebilir misiniz ?

Arşivimde saklayabileceğim güzellikte ya da çerez niyetine her türlü tavsiyeyi alabilirim
Hunter x Hunter - Aksiyon ve hareket konusunda tatmin eder seni. Günümüz dünyasına yakın bir dünyada geçiyor.

Fate/Zero - Günümüz dünyasında geçiyor ama önemli tarihi karakterler hikayeye dahil edilmiş (İskender, Gılgamış vb.), aksiyon ve sürükleyicilik konusunda çok iyidir.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood - 1./2. dünya savaşlarına yakın bir atmosferde fakat farklı bir dünyada geçiyor.

Shingeki no Kyojin - Tam olarak orta çağda geçmiyor farklı bir dünyası var ama ortam olarak o atmosfere sahip, her bölüm aksiyon dolu, sürekli sonraki bölümde ne olacağını merak ettirmeyi başarıyor.

Berserk - Orta çağ atmosferinde geçiyor. Sana o atmosferi en iyi hissettirecek anime budur sanırım. (25 bölüm TV serisi)
Berserk: Ougon Jidaihen - TV serisinin yeniden işlenerek 3 filmde toparlanmış hali, bazı sahneler atlanmış ama buna karşılık çizim/animasyon kalitesi çok daha iyi (ben bunu tavsiye ederim).

Claymore - Berserk'ten sonra orta çağ atmosferini en iyi yansıtan seri budur sanırım. Tabi iki seride de fantastik unsurlar var, Claymore'da bu biraz daha ön planda.

Hepsi arşivlik nadir yapımlardır, mümkün olduğunca yüksek görüntü kalitesinde izlemeni tavsiye ederim..

beyler oturup dragon ball serisini izlemek istiyorum. Hangi sirayla izlemeliyim. Birde DB kai sanirim DB z nin duzenlenmis haliymis. Bir yardimci olursaniz sevinirim.

beyler oturup dragon ball serisini izlemek istiyorum. Hangi sirayla izlemeliyim. Birde DB kai sanirim DB z nin duzenlenmis haliymis. Bir yardimci olursaniz sevinirim.
DB - DBZ yada DB Kai - DB GT

dbz daha eski ve filler falan var, db kai yeniden düzenlenmiş hali ve mangaya daha sadık filler yok, çizimler kai'de daha iyi gibi, sen seç artık (ben kai izlemedim o yüzden kesin bir ayrım yapamıyorum)..

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık