Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Bana dövüşleri güzel olan anime önerir misiniz ? Bleach falan değil onları biliyorum zaten konusuda pek önemli değil sadece Toriko mangasında ki gibi dövüş sahneleri olan animeler ??

Ayrıca Dedektifçilik gibi animelerde olur ne bileyim katil kim falan öyle şeyleride çok severim :D
Katil kim olayı için izlemediysen kesinlikle Danganronpa izlemelisin, onun haricinde Umineko no Naku Koro ni var, direkt katil kim tarzı olmayıp gizem ağırlıklı olan serilerden de Higurashi no Naku Koro ni, Another ve Tasogare Otome x Amnesia, tam olarak gizem değil ama dedektiflik tarzı içinde Hyouka olabilir..

Bana dövüşleri güzel olan anime önerir misiniz ? Bleach falan değil onları biliyorum zaten konusuda pek önemli değil sadece Toriko mangasında ki gibi dövüş sahneleri olan animeler ??

Ayrıca Dedektifçilik gibi animelerde olur ne bileyim katil kim falan öyle şeyleride çok severim :D
Dövüş animesi pek yok ama belki History's Strongest Deciple Kenichi ilgini çekebilir. Dedektif olarak pek ilgini çeker mi bilmiyorum ancak "Kamisama no Memochou" fena değildi. Bir de "Psycho-Pass" önerebilirim bu konuda. Gizem olarak da "Zetsuen no Tempest"` fena degildi

Danganronpa ve Jojo izledim HSD'de izledim

Kamisama no Memochou
Pyscho-Pass
Zetsuen no Tempest
Nurarihyon no Mago
Hyouka

Bunlar beni 1-2 hafta idare eder heralde çok teşekkür ederim yaz tatilinde canım çok sıkılıyor :D

Umineko no Naku Koro ni ile başlıyorum hade bakalım tuhaf gözüküyor ama :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık