Slam dunk ve kuroko izledim. Diğerine bakacağım. TeşekkürlerSpor animesi önereyim üc tane: slam dunk. diamond no ace. kuroko no basket.
Slam dunk ve kuroko izledim. Diğerine bakacağım. TeşekkürlerSpor animesi önereyim üc tane: slam dunk. diamond no ace. kuroko no basket.
Yu Yu Hakusho yanlış hatırlamisyosam mangasını HxH yazan abi yazmıştı.Fena seri değil istiyorsan göz at.Var mı şöyle 100+ bölümlük anime önerecek bea? Ama klasik herkesin izlediği dragonball, naruto, fairytail vs önermeyin izledim zaten. Birden fazla önerirsiniz sevinirim.
100 + bilmemde ben izlediklerimi yazayım D gray man , SLime datta ken 25 2.sezon gelicek , Shingeki no bahamut 37.bölüm , Akame Ga kill, Ao no exorcist 2.sezon , Nanatsu no taizaiVar mı şöyle 100+ bölümlük anime önerecek bea? Ama klasik herkesin izlediği dragonball, naruto, fairytail vs önermeyin izledim zaten. Birden fazla önerirsiniz sevinirim.
Teşekkürler bakarım en yakın zamandaYu Yu Hakusho yanlış hatırlamisyosam mangasını HxH yazan abi yazmıştı.Fena seri değil istiyorsan göz at.
Çoğu 100den az bölümü olan ama yine de bakarım teşekkürler.100 + bilmemde ben izlediklerimi yazayım D gray man , SLime datta ken 25 2.sezon gelicek , Shingeki no bahamut 37.bölüm , Akame Ga kill, Ao no exorcist 2.sezon , Nanatsu no taizai
Hajime No İppo.Var mı şöyle 100+ bölümlük anime önerecek bea? Ama klasik herkesin izlediği dragonball, naruto, fairytail vs önermeyin izledim zaten. Birden fazla önerirsiniz sevinirim.
Tüm zamanların en iyi spor mangası. Keşke anime serisi Rising Saga'dan sonrasınıda animeye uyarlasalardı.Hajime No İppo.
Yu Yu Hakusho.Var mı şöyle 100+ bölümlük anime önerecek bea? Ama klasik herkesin izlediği dragonball, naruto, fairytail vs önermeyin izledim zaten. Birden fazla önerirsiniz sevinirim.
Joe>İppo.Tüm zamanların en iyi spor mangası. Keşke anime serisi Rising Saga'dan sonrasınıda animeye uyarlasalardı.