MuzluYulafEzmesi
Ben de bu animeyi izleyemedim bir türlü . Üzüleceğim diye kaygılanıyorum Kaguya-sama : Love Is War izle bence izlemediysen. Güzel bayağı ve mangası da +160 bölüm Türkçeİzledim. Güzel ama bir Violet değil.
Ben de bu animeyi izleyemedim bir türlü . Üzüleceğim diye kaygılanıyorum Kaguya-sama : Love Is War izle bence izlemediysen. Güzel bayağı ve mangası da +160 bölüm Türkçeİzledim. Güzel ama bir Violet değil.
Kaguya sama çok iyidir. Ama izlemez bu sırf ben öneriyorum diye. Böyle cins işte.Ben de bu animeyi izleyemedim bir türlü . Üzüleceğim diye kaygılanıyorum Kaguya-sama : Love Is War izle bence izlemediysen. Güzel bayağı ve mangası da +160 bölüm Türkçe
Bayağı güzel violet izle sonra birlikte övelim.Ben de bu animeyi izleyemedim bir türlü . Üzüleceğim diye kaygılanıyorum Kaguya-sama : Love Is War izle bence izlemediysen. Güzel bayağı ve mangası da +160 bölüm Türkçe
İzledim zaten ağla.Kaguya sama çok iyidir. Ama izlemez bu sırf ben öneriyorum diye. Böyle cins işte.
12 yaşındaki çok zeki veletlerin hepsi beyaz saçlı oluyor galiba Near gibi.
Ohh bende zeki olabilir miyim o zaman, benim saçımda daha 5-6 yaşındayken beyaz vardı behehe. Her sene git gide çoğaldı. Şuan da Jiraiya reisten halliceyim ama arada boyatıyorumEvet zeki oluyorlar genelde.
JoJo Part 6 ve 7'ye para biriktirme çabaları bunlar hep.Fire Force(Enen no Shoubuotai.) Uzun zamandır yeni anime izleyip de bitirmiyordum. Hep yarıda bırakıyordum. Bunu bitirdim. Eğlenceli bir anime. Güzel karakterler var. 24 bölüm 1.sezonu. 2.sezonu henüz çıkmadı ama çıkacakmış.
JoJo'yu da hala izlemedim bak. Merak ediyorum.JoJo Part 6 ve 7'ye para biriktirme çabaları bunlar hep.
İzle güzeldir ama önerim fazla ciddiye alıp izleme, ilk 2 part (animede ilk sezon) genel olarak bir parodi havasında gidiyor.JoJo'yu da hala izlemedim bak. Merak ediyorum.
Çizimleri falan absürt geldiği için merak ediyorum zaten.İzle güzeldir ama önerim fazla ciddiye alıp izleme, ilk 2 part (animede ilk sezon) genel olarak bir parodi havasında gidiyor.