B The Beginning çerezlik olarak izlenir. 78/100 verdim ben.Varsa tavsiyeniz alırım bir dal. Tür fark etmez sağlam olsun yeterli.
Fena değildi diye hatırlıyorum, o da izlenir.@Raiden Çok pardon İnuyashiki animenin adı.
Boşver reydını falan sen . Trigun buna başla iyidir izlememen daha muhtemeldir.Varsa tavsiyeniz alırım bir dal. Tür fark etmez sağlam olsun yeterli.
Geçen anime sayfasında bir sahnesini görmüştüm o yüzden başlayayım dedim ilgimi çekmişti.B The Beginning çerezlik olarak izlenir. 78/100 verdim ben.
Fena değildi diye hatırlıyorum, o da izlenir.
Reydın he Kulağa hoş geldi Artık Mustiye böyle seslenelim .dBoşver reydını falan sen . Trigun buna başla iyidir izlememen daha muhtemeldir.
Evet Netflix'i diyorum.Kanka turkanimedeki Bakiyi izledim ama sarmadı. Netflix olanı diyorsun değil mi?
Şimdi İnuYasha diye bir anime gördüm ona başlamak üzereydim. İzledin mi?
18'de Violet Evergarden çıkmıştı. Onu sevmiştim.2017 18 19 yıllarında çıkan en sevdiğiniz animeleri öğrenebilirmiyim? arkadaşlar
pv1 pv2 falan yazıyor bunları izliyeyim mi yoksa direk 1.bölümemi başlıyayım.18'de Violet Evergarden çıkmıştı. Onu sevmiştim.
Overlord izle. 3 sezon merakla izliyorsun 2017 öncesi gerçi ilk sezon.2017 18 19 yıllarında çıkan en sevdiğiniz animeleri öğrenebilirmiyim? arkadaşlar
PV dediği şey tanıtım. 1.bölümden başla. Pek aksiyon yok, daha çok romantizm ve duygu yüklü bir seri.pv1 pv2 falan yazıyor bunları izliyeyim mi yoksa direk 1.bölümemi başlıyayım.
Birde dram animesiymiş bu bir kaç bölüm bakayım yinede beğenirsem devam ederim.