Slice Of Life severler için my teen romantic comedy snafu öneriyorum. Slice Of Life okul dram ve romantizm konulu(komedi olabilir) neler var ?
Slice of Life ve okulu çıkarırsak Plastic Memories'i öneririmSlice Of Life severler için my teen romantic comedy snafu öneriyorum. Slice Of Life okul dram ve romantizm konulu(komedi olabilir) neler var ?
Teşekkürler.Konusu neydi ?Slice of Life ve okulu çıkarırsak Plastic Memories'i öneririm
Yapay zeka teknolojisi ilerlemiş, hizmet amaçlı olarak kullanıcılarına sunuluyorlar. Ama aynı zamanda belli bi kullanım süreleri var. Ana karakter de bu işleri yapan bi firmada işe giriyor. Oradaki Android'lerden biri ile takım oluyor ve onun geçmişine, iç dünyasına da tanıklık ediyoruz. Spoiler'a mümkün olduğunca girmeden anlatmaya çalıştım.Teşekkürler.Konusu neydi ?
Boichi'nin çizimlerini beğendiysen Sun Ken Rock'a bakmanı öneririm.Dr. Stone'a neden başlanmalı diye soran vardı. Şu iki sayfa bence yeterli olur.
Başladım ona da.Boichi'nin çizimlerini beğendiysen Sun Ken Rock'a bakmanı öneririm.
Baki. 7/10 veririm.Varsa tavsiyeniz alırım bir dal. Tür fark etmez sağlam olsun yeterli.
Kanka turkanimedeki Bakiyi izledim ama sarmadı. Netflix olanı diyorsun değil mi?Baki. 7/10 veririm.
Edit: red the error görmesin sonra bana sarar bu anime dandik diye. :S