Ben de sevdim epey.Kimetsu-no-yaiba
Daha 3 bölümü yayınlandı baya iyi kesinlikle izleyin hadi yine isiniz.
Ben de sevdim epey.Kimetsu-no-yaiba
Daha 3 bölümü yayınlandı baya iyi kesinlikle izleyin hadi yine isiniz.
Tengen toppa Gurren Lagann ı izleyebilirsin. En çerezlik seridir. Baştan sona gaz. Herhangi bir mantık yürütmeye çalışmazsan çok zevk alırsın seriden1-Çerezlik
2-Bitmiş olan
3-Aksiyon, Macera, Webtoon
4-Power up'ları olan, doğa üstü güçler de olabilir
şu özelliklere sahip anime önerileri olan var mı ağalar. Naruto, Bleach gibi büyük serileri istemiyorum. Kısa, çerezlik 3-5 günümü idare edecek bir şey arıyorum :F
Ben o yüzden hiç sevememiş, sürekli dalga geçmiştim seriyle.Tengen toppa Gurren Lagann ı izleyebilirsin. En çerezlik seridir. Baştan sona gaz. Herhangi bir mantık yürütmeye çalışmazsan çok zevk alırsın seriden
Bende sen Naruto potansiyeli var diyince izlemeye başladım. Kötü değil kesinlikle.Ben de sevdim epey.
Ben de hep şaşırmışımdır niye düşünülüyor bu seri hakkında diye var olan her şeye sen benim kim olduğumu sanıyorsun? Deyip geçiyorsun işte.Ben o yüzden hiç sevememiş, sürekli dalga geçmiştim seriyle.
Birinci bölümde kurtçuk olarak başlayıp son bölümde Tanrı seviyesine çıkmak... Ne bileyim, kafam bir türlü onaylayamıyor bu gelişimi.Ben de hep şaşırmışımdır niye düşünülüyor bu seri hakkında diye var olan her şeye sen benim kim olduğumu sanıyorsun? Deyip geçiyorsun işte.
Şöyle dramlı anime önersene reis gece yorganın altına kafamızı sokup gizlice ağlayalım.Birinci bölümde kurtçuk olarak başlayıp son bölümde Tanrı seviyesine çıkmak... Ne bileyim, kafam bir türlü onaylayamıyor bu gelişimi.
Rainbow: Nisha Rokubō no Shichinin izle. Ağlar mısın bilmem ama gece yatmadan düşündürür.Şöyle dramlı anime önersene reis gece yorganın altına kafamızı sokup gizlice ağlayalım.