Evet bağlantılı.Şuan yeni sezondan başlamayı düşünüyorum ilk sezonuyla bağlantısı varmı hani dragon ball sonra dragon ball z gibi bağlantilımı yoksa karakterler ve konusu farklımı yeni sezonun
Evet bağlantılı.Şuan yeni sezondan başlamayı düşünüyorum ilk sezonuyla bağlantısı varmı hani dragon ball sonra dragon ball z gibi bağlantilımı yoksa karakterler ve konusu farklımı yeni sezonun
O zaman ilk sezonu izliyimEvet bağlantılı.
Hepsinden birer veya ikişer bölüm izle, sararsa devam edersin. Herkesin zevkleri ve renkleri farklıSen en çok hangisini tavsiye ediyorsun yani biraz komedisi bol olsun bölüm süresi önemli değil
Bir göz atarım jejeHepsinden birer veya ikişer bölüm izle, sararsa devam edersin. Herkesin zevkleri ve renkleri farklı
Benim dediğimi beğenmedin mi ?Arkadaşlar bana maceradan maceraya koşan öne piece tarzı bir anime önerirmisiniz naruto bleach filan olmasın
Kanka konusuna bakıyorumda az önce bisiklete biniyor filan ou diye biri fndmksBenim dediğimi beğenmedin mi ?
Ne bisikleti kardeş ya xd,Kanka konusuna bakıyorumda az önce bisiklete biniyor filan ou diye biri fndmks
Seraphi izlemedim o dediklerinden birine baktım konusuna bir adam varmış adı oe ya da ue bisikletle dolaşıyormuş filanNe bisikleti kardeş ya xd,
Konusu şu,
Virüs yayılıyor insanların çoğu ölüyor virüs sadece 13 yaşdan küçük çocukları etkilemiyor
Vampirler geliyor insanları yiyecek olarak kullanıyorlar soylu bir vampir bunlar kaçacakken ailesini öldürüyor tabi üvey ailesi hep arkadaşları ,buda ordan kaçıp vampirleri öldürme yemini ediyor şimdilik bu kadar daha çok varda spoiler olur.
Owari no seraphı izle bırak diğerleriniSeraphi izlemedim o dediklerinden birine baktım konusuna bir adam varmış adı oe ya da ue bisikletle dolaşıyormuş filan
o kadar ısrar ettin izliyecem yarın jdjdOwari no seraphı izle bırak diğerlerini