Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Öncelikle Kaiji'yi izleyin, izlettirin.

Sonrasında sağlam anime önerin de başlayayım. :/ Ama sağlam olsun. Tırt anime izleyince deliriyorum. :/

Bende izlemedim daha gel beraber izleyelim.
http://www.turkanime.tv/video/sakurasou-no-pet-na-kanojo-1-bolum

Edit: Ecchi varmış ama yerine göreymiş, şimdi bana kızma.
Ecchi Romantizm Slice-of-Life

Bu üçünü sevmiyorum. Hadi Slice-of-Life tamam da bu üçü bir araya geldi mi kötü oluyor.

Saçma sapan davranışlar, bir erkeğe bin tane kadının aşık olması, saçma sapan işler üstüne de japon anime kültürü. Yoo hocam yoo. Bana böyle şeylerle gelme. :/

Puanlamalarını beğenmedim. :/

tavsiye istedin verdik gardaş:/ hem sen bildiklerinin puanlarına bakıyorsun bilmediklerine baksana açıklamalarına

ayıp ayıp cowboy bebop izlenmez mi
hemen başla sıkıntı yok. İlla izlemeyecem dersen aç ostlerini dinle o bile yeter
Yok duydum da danışayım dedim konusunu bile bilmiyorum isminde cowboy falan varda tahmin ediyoruz işte öyle.
Başlayalım o zaman.

Ecchi Romantizm Slice-of-Life

Bu üçünü sevmiyorum. Hadi Slice-of-Life tamam da bu üçü bir araya geldi mi kötü oluyor.

Saçma sapan davranışlar, bir erkeğe bin tane kadının aşık olması, saçma sapan işler üstüne de japon anime kültürü. Yoo hocam yoo. Bana böyle şeylerle gelme. :/

Puanlamalarını beğenmedim. :/
Anime işi bitti yahu, mangalar geç artık. Son zamanlarda harem, ezik ana karakter ve konuların neredeyse hepsi aynı çıkıyor. Manga istersen öneririm farklı seriler.
Bakemonogatari serisini izledin mi, farklılık arıyorsan sonuna kadar var. 8-9 tane farklı sezonu var, yalnız az bölümlü.

Anime işi bitti yahu, mangalar geç artık. Son zamanlarda harem, ezik ana karakter ve konuların neredeyse hepsi aynı çıkıyor. Manga istersen öneririm farklı seriler.
Bakemonogatari serisini izledin mi, farklılık arıyorsan sonuna kadar var. 8-9 tane farklı sezonu var, yalnız az bölümlü.
Duydum da bin tane serisi var diye başlamadıydım. :/

Manga olarak ne var?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık